3 bedste computerspil

Er du vild med computerspil lige fra spil som Pro Cycling Manager til Call of Duty, så er denne artikel noget for dig. Jeg har nemlig her samlet de 3 bedste – ifølge mig – og mest populære computerspil, som er et must-have at have lige i øjeblikket.

Jeg har desuden undersøgt de forskellige spil webshop, og fundet den webshop, hvor du billigst kan købe computerspillet. Kender du en anden webshop, hvor spillet er billigere, så er du meget velkommen til at skrive det nede i kommentarfeltet.

Er du mere interesseret i gratis computerspil, kan du læse vores artikel: 3 gratis action computerspil, eller denne artikel der viser dig hvordan du låne gratis spil via bibliotekets online tjeneste Spilogmedier.dk. Føler du ikke, at din computer kører nogen af dine spil helt optimalt, så se vores komplette guide til gamer PC’er.

Skulle du desuden have problemer med en langsom internet forbindelse, når du spiller spil online? Så læs vores guide om internet til gamere.

Pro Cycling Manager 2014

Cyanide, som er det førende cykel simulator spilproducent, er nu tilbage med den nyeste udgave af Pro Cycling Manager – nemlig Pro Cycling Manager 2014. Cyanide blev stiftet for 14 år siden, og deres fremragende måde til at blande sportssimulation og management, har gjort Pro Cycling Manager til den klart mest populære cykel simulator spil.

Her får du rollen som sportsdirektør for et af de officielle World Tour-hold. Her skal du styre ryttere, udstyr, økonomi, kontrakter og meget andet. Samtidig får du ansvaret for at lægge taktikker til de forskellige løb der er; det kan bl.a. være Tour de France, Giro d’italia eller en af de 180 andre løb.

Interesserer du dig for cykelsport, så er dette spillet, som du skal eje. Set til 269 kr.

Diablo 3

Vi kan ikke komme uden om det legendariske computerspil Diablo, og deres nye Diablo III. Diablo III er et action-rollespil, hvor du skal beskytte den mørke fantasiverden Sanctuary, som trues af ondskabens magter. Sanctuary blev for 20 år siden reddet af ukendte helte. Men de krigere som overlevede angrebet, er blevet sindssyge pga. deres lidelser, og nu er dit arbejde at komme tilbage til Sanctuary for igen at bekæmpe det onde.

Du skal selv vælge din karakter (der er både kvindelig og mandlig karakter) blandt de fem karakterklasser, heriblandt Barbarian (Barbar), Witch Doctor (Heksedoktor), Wizard (Troldmand), Demon Hunter (Demonjæger) og Monk (Munk). Det nemme interface, hurtige action og smarte gameplay der var kendetegnet ved Diablo II, får du også i III’ern. Dog med tilføjelse af nogle nye funktioner, som tag oplevelsen af Diablo III op i nye højder.

Set til 299 kr.

Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II er den niende titel i Call of Duty-serien og anses som et af de bedste first-person shooter spil lige i øjeblikket. Ved single-player delen spiller du i to forskellige dele, hvor den første foregår i 70’erne/80’erne, og den anden i 2025.

første del kæmper du ved den kolde krig, bl.a. nede i Centralamerika, Angola og Afghanistan. I anden del er der et cyberangreb, som rammer Kina. Det skaber en ny kold krig mellem USA og Kina. Men nu er det bots, droner, robotter, fjernstyret bomber og lignende, som bliver brugt i krigen. Her foregår krigene i Los Angeles, Singapore, Yemen og Socotra. Spillet er inkl. NUKETOWN 2025 kort.

Set til 299 kr.

Hvilke er dine ynglings spil?

Jeg vil meget gerne høre hvilke computerspil, som er dine favoritter? Og det er lige meget hvilket spil som det er, lige meget om det er The Sims, Football Manager eller et helt andet spil.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *