3 gratis action computerspil

Computerspil er populære især blandt unge mennesker. Og især strategi spil som Dota og League of Legends er utrolig populære. Dem vil vi ikke komme ind på i denne artikel, da de fleste computer-kyndige kender de spil. Vi vil derfor kommer med en oversigt over 3 action spil, som du måske ikke kender; men som stadig har utrolig høj kvalitet, hvad angår grafik, spilleoplevelse mv.

Disse spil må især siges at være populære, fordi de er gratis. Normale computerspil koster normalt 300-400 kr. – og det kan være en del penge for de fleste. Samtidig er det rigtig surt, hvis man har brugt 300-400 kr. på et spil, og man så ikke kan lide det. Det slipper man for her, da man blot kan prøve det gratis, og se om det er noget for en.

Du skal være velkommen til at kommentere nede i kommentarfeltet, hvis du kan anbefale nogle andre gratis action spil. Samtidig kan du her også se vores liste over de 3 bedste computerspil. Husk også at læse vores komplette guide til gamer PC’er, hvis du ikke føler din computer kører spillene helt optimalt.

Har du problemer med, at dit internet går langsomt, når du spiller en af nedenstående spil? Så kan det være en god ide at læse vores guide omkring internet for gamere.

1. Planetside 2

Planetside 2 er et virkelig godt første-persons skydespil lavet af Sony, som du kan spille mod dine venner og andre personer online. Sjældent finder du et så godt spil, som er helt gratis. Du kan selvfølgelig købe ting inde i selve spillet, som du kan med mange af disse slags spil og de giver dig nogle fordele – men du kan sagtens spille det, uden at købe disse ting.

Gratis computerspil - PlanetSide 2

Du kæmper ikke blot mod snesevise af tropper, men tusinde. Det forgår både på de åbne marker, tæt-pakkede bycentre eller enorme strukturer, som kræver strategisk viden og en hurtig finder på aftrækkeren. Der er tre kontinenter i spillet, hhv. Indar, Esamir og Amerish, som tillader tusindvis af kampe, som både sker på landet og i luften.

2. Tribes Ascend

Tribes Ascend er et hæsblæsende første-persons skydespil udviklet af Hi-Rez Studios, som ofte bliver kaldt bedste gratis spil af den slags. Det fungere på samme måde som de to andre spil, altså hvor du kan optjene erfaringspoint eller smide rigtige penge efter spillet, som du kan bruge til at købe diverse våben, ammunition og andre opgraderinger.

Gratis computerspil - Tribes Ascend

Man er i spillet udstyret med en jetpack og ski, som man kan bruge til at opnå en maksimal fart. Det foregår dog så stærkt nogen gange, at det kan være svært at beregne, hvornår man skal trykke på aftrækkeren. Så er du lidt træt af, hvor “nemt” det er at skyde andre i spil som Call of Duty eller Battlefield, er dette lige et spil for dig. Du har alle slags spilletyper, bl.a. Team Deathmatch, Capture the Flad, Arena og Capture and Hold.

3. Hawken

Hop ind bag dine egen “dræbermaskine”, og kæmp mod andre i den meget realiserende verden i spillet Hawken – et perfekt spil for dig, som tidligere har været eller er vild Quake 3 og det gode gamle MechWarrior. Hawken er et spil udviklet af er lille indiske team, kaldt Adhesive Games, som siden dens første demo udkom for et par år siden, er blevet et meget populært spil. Ligesom Planetside 2 er spillet gratis, men du har mulighed for at købe ting inde i spillet, fx hvis du vil have en federe maskine mv.

Gratis computerspil - Hawken

Du starter i den “begyndermodellen” CR-T Recruit, som er en fleksibel maskine. Det er en rigtig begyndermodel – ikke særlig køn, og en allrounder, der hverken har specielt positive eller negative egenskaber. Du optjener så de såkaldte Hawken Credits, som du kan bruge til en ny maskine. Det tag dog ret lang tid at optjene disse Hawken Credits, så du fristes hele tiden til at købe en federe model; altså for rigtige penge. Men samlet set et rigtig fedt spil.

Andre gratis spil

Er du interesseret i andre gratis spil? Så kan du læse vores artikel, der viser hvordan du helt gratis kan låne spil fra bibliotekets online tjeneste Spilogmedier.dk.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *