Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
De 5 bedste alt-i-en fotoprintere - Se dem her
Alt-i-en fotoprinter

De 5 bedste alt-i-en fotoprintere

Vi viser idag primært vores billeder via vores smartphone, tablet og computere. Men der kan være situationer, hvor man ønsker papirkopier af ens billeder. Det kan fx være man vil lave en fin collage eller ønsker at give billederne til ens familie.

Men der kan være stor forskel i kvaliteten af printere og det er derfor vigtigt, at du ikke bare vælger den første du finder. Vi har derfor samlet de 5 bedste alt-i-en printere ifølge os, i fem forskellige prisklasser.

Vi har desuden angivet prisen pr. tekstside, pr. grafikside og pr. fotoside, da der kan være stor forskel mellem de forskellige printere.

Epson Expression Photo XP-850

Epson Expression Photo XP-850

Denne Epson Expression Photo XP-850 4-i-en-printer er en super lækker printer til alle fotoentusiaster. Den er ikke blot mindre end de fleste standard printere – den har også en lang række flere funktioner end den typiske hjemmeprinter. Epson Expression Photo XP-850 er udstyret med en brugervenlig touch-skærm på 8,8 cm. Touch-skærmen er som gyldent legetøj for alle os, som elsker fotografi, billedkvalitet og teknologisk lethed i samme pakke. Derudover er denne 4-i-en-printer fra Epson udstyret med en printerbakke, som åbner automatisk, inden selve udskrivningen går i gang – fin detalje.

Epson - Fotoprinter

Epson Expression Photo XP-850 er til dig, som ønsker at kunne printe dine billeder, fotografier og dokumenter på en nem og moderne måde, og samtidig opleve en enorm høj billedkvalitet. Epsons 4-i-en-printer udskriver med en kvalitet, som giver dine fotografier og billeder en lang levetid. Den udskriver naturligvis i alle de nødvendige formater og materialer såsom fotopapir, karton, direkte på DVD’er, CD’er osv.

Pris per tekstside: 0,42 kr.

Pris per grafikside: 1,9 kr.

Pris per fotoside: 10,2 kr.

Koster 1.719 kr.

Canon PIXMA MG7150

Canon Pixma MG7150

Canon har i mange år været alment kendt for deres printere, som har stået stolt fremme i mange danske hjem og på diverse arbejdspladser. Denne Canon PIXMA MG7150 er et af de nyere skud på stammen fra Canon, og den er bestemt et par overvejelser værd. Den er lavet i et lækkert og stilrent design, og den er udstyret med et brugervenligt og ganske intuitivt touch-system, som gør den nem og hurtig at betjene. Canon PIXMA MG7150 kan desuden kobles op på diverse Clouds, smartphones og tablets, så du nemt og mobilt kan udskrive billeder og dokumenter, uanset hvor du befinder dig.

Canon alt i en printer

Koster 1.089 kr.

Denne Canon printer kan naturligvis klare alle dine gængse og nødvendige opgaver såsom print, scanning og kopiering af billeder og dokumenter. Canons alt-i-en printer bruger hele seks individuelle blæktanke, som giver dig det bedste resultat. Denne detalje sikrer desuden, at du kan nøjes med kun at udskifte den pågældende blækpatron, når en af dem løber tør for blæk – dejlig nemt og ligetil.

Pris per tekstside: 0,32 kr.

Pris per grafikside: 1,07 kr.

Pris per fotoside: 5,48 kr.

Koster 1.089 kr.

Brother DCP-J752DW

Brother DCP-J752DW

Denne DCP-J752DW alt-i-en printer fra Brother er oplagt til dig, som ønsker en avanceret teknologi og høj kvalitet i en brugervenlig indpakning. Brother DCP-J752DW kan både printe billeder og dokumenter, scanne og kopiere præcis efter dine behov. Printeren er en god all-around løsning, hvad enten det er til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen. Brother DCP-J752DW er udstyret med en brugervenlig og intuitiv touch-skærm, som gør det let og enkelt at styre funktionerne. Du kan printe og scanne direkte til og fra din computer, men også til og fra USB-stik eller mediekort uden overhovedet at tænde for computeren.

Brother alt i en printer

Du kan bruge den 6,8 cm store touch-skærm til at oprette forbindelse direkte til dine yndlings online platforme såsom Dropbox, Facebook og Evernote. På den måde kan du udskrive billeder og dokumenter direkte fra disse tjenester via touch-skærmen. Printeren er desuden integrerbar med mobile enheder og Cloud-løsninger, så du kan udskrive trådløst alle steder fra. Alt i alt en god printer og scanner til fornuftige penge.

Pris per tekstside: 0,26 kr.

Pris per grafikside: 0,92 kr.

Pris per fotoside: 5,02 kr.

Koster 915 kr.

Koster 949 kr.

Epson Expression Premium XP-710

Epson-expression-premium-xp-710

Hvis du er på udkig efter en printer, som kan det hele og lidt til, så er denne Epson Expression Premium XP-710 et oplagt valg. Den går under navnet ”Familiens assistent”, og det skyldes den høje kvalitet og de mange muligheder, kombineret med den nemme og gode brugervenlighed. Printeren udskriver dokumenter og billeder i knivskarp kvalitet, og du kan naturligvis også bruge den til at scanne og kopiere øvrige billeder og dokumenter. Epson Expression Premium XP-710 er udstyret med en touch-skærm, som gør det legende let for alle at betjene maskinen, der i øvrigt kan fjernstyres via det effektive Epson Connect.

Epson - alt i en printer

XP-710 fra Epson er ikke markedets absolut billigste alt-i-en printer, men den er absolut sin pris værdig. Epson Expression Premium XP-710 gør det muligt for alle fotoentusiaster og travle mennesker at opnå fleksibilitet og kvalitet i en samlet printer. Det har aldrig været nemmere at udskrive, scanne og kopiere dokumenter og fotografier i en formidabel kvalitet, hvad enten det er fra computeren, mobilen eller din tablet.

Pris per tekstside: 0,31 kr.

Pris per grafikside: 1,5 kr.

Pris per fotoside: 5,64 kr.

Koster 1.255 kr.

Canon PIXMA MG5550

Canon PIXMA MG5550

Denne Canon PIXMA MG5550 er en effektiv og relativt lille alt-i-en printer, som klarer alle de nødvendige opgaver til topkarakter. Den printer, scanner og kopierer nemt og hurtigt, og du kan tilslutte din Canon PIXMA MG5550 til diverse sociale medier og online Cloud-løsninger direkte via Wi-Fi eller internet. På den måde kan du nemt og hurtigt udskrive og scanne dokumenter og smukke fotografier fra din mobil eller tablet. Canon PIXMA MG5550 er en anelse billigere og mindre end sin forgænger længere oppe på listen, men den fungerer ganske godt til hverdagsbrug i hjemmet og på kontoret.

Canon - alt i en printer

PIXMA MG5550 fra Canon er udstyret med mulighed for individuel udskiftning af enkelte blækpatroner efter behov – på den måde behøver du ikke udskifte samtlige patroner, når en enkelt er løbet tør for blæk. Derudover har du mulighed for at anvende XL-blæktanke, som gør printeren endnu billigere i drift. Du kan bruge den brugervenlige touch-skærm til at styre dine opgaver hurtigt og enkelt.

Pris per tekstside: 0,26 kr.

Pris per grafikside: 1,02 kr.

Pris per fotoside: 3,9 kr.

Koster 799 kr.

Skulle du have nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *