Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af Bolignet

Anmeldelse af Bolignet

Bolignet så dagens lys i 2001, og deres vækst har medført til at de i dag betegner de dem selv som en af Danmarks dygtigste på området. Men er de virkelig det?

De vandt Børsen Gazelle pris i 2010 og 2011, og det vidner om en dygtig virksomhed der har haft en stor vækst. Deres vækst skyldes bl.a. at de har været dygtige til at omsætte hardcore teknologisk viden til enkle og brugerorienterede løsninger.

De tilbyder løsninger inde for telefoni, tv, specielløsninger til foreninger og selvfølgelig internet. Inde for internet tilbyder de fibernet, almindelig bredbånd og mobilt bredbånd. Inde for fibernet har de på nuværende tidspunkt 8 “pakker” med forskellige hastigheder, hhv.

 • 10/10 Mbit
 • 20/10 Mbit
 • 30/10 Mbit
 • 30/30 Mbit
 • 50/10 Mbit
 • 50/50 Mbit
 • 100/10 Mbit
 • 100/100 Mbit
De har mange løsninger, hvilket er positivt i og med, at der er en løsning for alle. Og det er også positivt, at man kan vælge den samme uploads hastighed ved alle hastigheder. Priserne er fornuftige, og hverken dyre eller billige.

Ved almindelig bredbånd kan man vælge imellem 5 hastigheder:

 • 4/1 Mbit
 • 12/1 Mbit
 • 20/1 Mbit
 • 30/2 Mbit
 • 50/2 Mbit

Dette er standard hastigheder som de fleste udbydere har. Men udover disse hastigheder har du mulighed for at opgradere dine uploads hastigheder, hvis det er nødvendigt for dig. Du kan også tilkøbe en global IP adresse mv. Igen er prisniveauet middel.

Ved mobilt bredbånd kan du på nuværende tidspunkt vælge mellem 2 forskellige “pakke” løsninger, hhv.

 • 2/1 Mbit
 • 7/2 Mbit

På deres hjemmeside fremgår der ikke rigtig hvor meget Data forbrug man har ved de to “pakker”, og det kan derfor være svært at vurdere disse to. Hvis der er frit forbrug, er tilbuddet okay. Men er det begrænset (fx 5 GB Data) er det ikke så gode tilbud, da man kan få langt billigere abonnementer med meget højere hastighed.

På Trustpilot får Bolignet scoren 7 ud af 10 (28.07.2012), hvilket må siges at være en rigtig god score. Dog har kun 39 aflagt deres stemme, og derfor kan scoren måske godt være lidt misvisende. Og samtidig er mange af anmelderene ikke verificeret kunder, og det kan derfor være tvivl om dens troværdighed.

Men dem der er positive, roser deres stabilitet, nemme administration og gode service, ligesom ham her:

“God og stabil forbindelse der er til at betale, servicen er også helt ok” – 4 ud af 5.

Man må konkludere at Bolignet er en udemærket udbyder at vælge. De har et stort udvalg, til en forholdsvis fin pris (med undtagelse af mobilt bredbånd). Dog virker det lave stemmeantal på Trustpilot lidt utroværdigt og mærkeligt, da de trods alt har eksisteret siden 2001.

Vi vil nok ikke kalde dem “en af Danmarks bedste dygtigste på deres felt”, men derimod en udmærket udbyder.

Hvad er dine erfaringer med Bolignet? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *