Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af Fullrate

Anmeldelse af Fullrate

Fullrate blev stiftet i 2005, og i 2008 blev de overtaget af TDC, hvilket også er gældende i dag. Overtagelsen betød, at Fullrate udvidede deres marked fra Storkøbenhavn til en landsdækkende virksomhed inde for internet og telefoni.

Fullrate fokus er enkle løsninger med høj kvalitet, til lave priser. Fullrate tjekker også hvilken hastighed den gældende bruger kan trække, før bestillingen. Man vil derfor ikke modtage en produkt, som ikke kan trække den hastighed som nævnt ved produktet.

Fullrate tilbyder mange forskellige tjenester, deriblandt almindelige bredbånd (som er inkl. telefonabonnement), tv, telefoni, mobilabonnement og mobilt bredbånd.

Ved almindeligt bredbånd tilbyder Fullrate på nuværende tidspunkt (2012) 6 produkter, hhv. med hastighederne:

 • 2/0,5 Mbit
 • 6/1 Mbit
 • 12/1 Mbit
 • 20/2 Mbit
 • 35/5 Mbit
 • 50/10 Mbit

Dette store udvalg af hastigheder rammer en bred målgruppe, da de har en hastighed der passer til nærmest alle. Fullrate prøver hele tiden nye ting af, og hastigheden stiger jævnt. Disse produkter er inkl. telefonabonnement. Hvilket vil sige, at du kan vælge at flytte dit nuværende nummer over til dette abonnement eller få et nyt nummer.

Inde for mobilt bredbånd, har Fullrate på nuværende tidspunkt 2 forskellige produkter og et kampagne produkt, hhv.

 • 4 Mbit – 2 GB Data (kampagne)
 • 4 Mbit – 600 MB
 • 6 Mbit – 1o GB

Det kan også bruges til iPad og andre Tablets, og ligesom det almindelige internet, kører dette også over TDC’s stabile netværk, du kan her se hvordan deres dækning er. Deres priser ligger også i den billige ende.

På Trustpilot har de på nuværende tidspunkt (24.07.2012) 6,7 ud af 10. Dette må siges, at være en ret god score – og et stykke over gennemsnit af bredbånds udbydere. Det især god kundeservice, nemt opsætteligt og et generelt godt produkt, som bliver skrevet. Her kan du se en af udtalelserne:

“Er lige blevet kunde hos fullrate vi fik routeren samt modemmet næsten med det samme, på trods af der skiltet 2-4 ugers ventetid (hvilket er rigtig dejligt)
Forbindelsen er også rigtig god og indtil videre er vi tilfredse.” – 5 ud af 5.

Man må derfor konkludere, at Fullrate er en udmærket udbyder af internet. De har et stort udvalg af produkter, og deres score på Trustpilot vidner om god service, nemt opsætteligt mv.

Hvad er dine erfaringer med Fullrate? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

12 Comments

 1. Kasper Reply

  Jeg har haft Fullrate for 3. år i træk, og jeg har kun haft gode oplevelser med dem, selvom jeg bor ude i det man vil kalde “udkantsdanmark”.

  Så “Thumbs Up” herfra :-)

 2. Jonathan Reply

  Hej Kasper

  Tak for din kommentar.
  Glad for at høre, at du har haft gode erfaringer med dem :-)

 3. Katrine Madsen Reply

  Hej Billigste Internet :-)

  Ved I hvor meget det vil koste at få en tekniker ud ifb. installationen?

 4. Jonathan Reply

  Hej Katrine Madsen

  Tak for din kommentar!

  Det vil koste 699 kr., hvor teknikeren vil sætte et tlf-stik ud på din adresse.

  Håber svaret kunne være dig behjælpelig :-)

 5. A.Block Reply

  Fullrate har fornuftig pris sammenlignet med konkurrenterne.
  Med en internetløsning, som ikke kræver bestemte forudsætninger som fiberledning eller
  kabelledning. (Her findes tit pakker og kampagner, dem skal man nøjagtig regne igennem –
  de egner sig ikke til en fair prissammenligning).
  Underlig er dog, at Fullrate opkræver månedsbetalingen 2 (to!!!) måneder
  forud. 30 dage ekstra rentefri beløb fra alle kunder må give et ekstra smørbrød.
  Dermed er Fullrate dyrere end tidligere internetudbyder, der havde solgt sine kunder til
  Fullrate.

 6. Jonathan Reply

  Mange tak for din kommentar, A. Block.

  Vi vil sætte stor pris på, hvis du gad at anmelde dem i den “bedømmelses formular” du kan se ude i højre sidebar på denne side. Der kan du også angive, hvor mange stjerner du vil give dem.

  Forsat god aften.

 7. S Reply

  Fullrate levede helt klart op til min forventning i starten. MEN så lige pludselig kunne jeg ikke oprette en trådløs forbindelse mellem min bærbar og min router.. og efter 4 opringninger til kundesupport (over flere dage) havde jeg stadig ikke mulighed for at gå trådløst på internettet. Jeg fik simpelthen at vide at der var for meget “støj” på min linje og jeg skulle ud og købe et accespoint for at få bedre signal. Dette skyldes vist at deres udstyr ikke er helt så moderne.. JEg skifter nok udbyder snarestes, da jeg simpelthen synes det er for dårligt at man skal ud og bruge flere penge, for så ikke en gang være sikret trådløst net…

 8. Jonathan Reply

  Hej S,

  Mange tak for din kommentar.

  Vi er kede af din historie, men vi er virkelig glad for din fortælling om Fullrate – det gør det nemmere for andre at høre andres erfaringer med de forskellige udbydere.

 9. Jonathan Reply

  Hej Christina

  Tak for dit spørgsmål.

  For at kunne svare på det, behøver jeg din præcise adresse – ellers vil jeg desværre ikke kunne sige det :-)

 10. Jens Reply

  Kan i sende følgende tilbud på hvád jeg har pt. Bud på hvad det koster årligt/ kvartalet .

  1. Mobil min med alt taletid omkring 5- 6 timer mdr. Fri MMS- SMS
  2. Internæt 30 gb mdr
  3. Bodil 2. SMS fri tale ca 1-2 timer mdr.
  4. Ipad kort
  5. Kort til en fotokamara fri MMS. Mdr.
  6 Taletids kort til mobil nr 3 reserve
  7. Fastnættelefon.
  Send venligst
  Mvh
  J haugaard

  Har tdc nu betaler over -11000 kr årligt alt for meget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *