Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af Stofa

Anmeldelse af Stofa

Stofa er en dansk virksomhed, som tilbyder internet og kabel-tv. De er kun overgået af YouSee på kabel-tv-markedet, hvor de har ca. 600.000 kunder. 

De blev grundlagt i 1995, og indtil sommeren 2010 var de ejet af TeliaSonera, men blev så opkøbt af det svenske selskab Ratos. De er i dag et stort selskab, hvor der er ca.  450 beskæftiget og en årlig omsætning på næsten en milliard.

Der er dog ikke alle der kan få bredbånd fra Stofa. Du skal allerede modtage kabel-tv fra Stofa, eller en antenneforening der samarbejder med Stofa. De minder på mange områder om YouSee.

Ved almindelig bredbånd tilbyder de 5 hastigheder, hvor den ene – 256/56 Kbit – er gratis (gælder kun foreninger der samarbejder med YouSee). Men udover den gratis løsning, har de følgende:

  • 15/2 Mbit
  • 30/3 Mbit
  • 50/5 Mbit
  • 111/11 Mbit
Du kan derudover tilkøbe højere uploadings hastighed. Deres priser er klart nogen af de billigste på markedet, og derfor meget konkurrencedygtige. Der er ingen oprettelsesgebyr (dog evt. 99 kr. for forsendelse af et moden, hvis man ikke har det), og der er ingen binding.

Stofa får 5,1 ud af 10 på Trustpilot (28.07.2012), hvilket er en okay score – omkring middel. Men kigger man godt i mellem dem, er der rigtig langt mellem de rigtig dårlige anmeldelser (altså hvor de får 1 ud af 5). På den første side kan vi nemlig kun finde 3 der har gjort det. Så mange af dem giver dem scoren mellem 2 – 4, og der er selvfølgelig også nogen der giver dem 5, ligesom ham her:

“Stofa levede helt op til det vi havde forventet og mere til. God kundeservice og betjening, og tekniker tiden var ikke så lang.” – 5 ud af 5.

Kigger man på produktet (fx hastighed og pris) har Stofa nok de bedste produkter på markedet. Dog er det ærgerligt, at alle ikke kan få tilgang til deres bredbånd. Men har man mulighed for at få deres bredbånd, vil vi klart anbefale det.

Man skal dog selvfølgelig tage deres score på Trustpilot med i betragtning, da den ikke er prangende. Men man skal tage i ménte, at det ofte er utilfredse kunder der anbefaler et givent produkt, da de må ud med deres frustration.

Hvad er dine erfaringer med Stofa? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *