Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af Telia

Anmeldelse af Telia

Telia blev grundlagt i 1995, og er derfor en af de ældre spiller på det danske marked. De har haft et mål om at blive de bedste inden for tele- og bredbåndsmarkedet, og med deres ca. 1,5 millioner kunder må det siges, at det er lykkedes meget godt.  

Telia er i øvrigt også ejer af Call Me, og de ejer 50 pct. DLG Tele. Telia har et bredt udvalg af produkter, pt. tilbyder de mobiltelefoner, digitalt tv, fastnettelefoni og bredbånd. De har også – som en af de få – fysiske butikker, hvor man kan stå ansigt til ansigt med sælgeren, og dermed få en mere dybdegående beskrivelse af diverse produkter.

Inde for almindelig bredbånd, har Telia 5 “pakker” man kan vælge i mellem. Man kan hhv. vælge i mellem disse hastigheder:

  • 2/0,5
  • 4/0,5
  • 10/1
  • 14/1
  • 20/1

Derudover får man også trådløs router med i købet. De har et dejligt stort udvalg af hastigheder, som rammer bredt – men der mangler måske en lidt hurtigere løsning til de mere “hardcore” internet brugere. Priserne er fornuftige, og der er også mulighed for at man kan få 23 kanaler med i pakken.

Som en af de få, har Telia valgt at gå over til 4G på deres mobilt bredbånd – og der har de landets bedste dækning. 4G er fjerde generations mobilnetværk, og her får man en langt højere hastighed end 3G. Det gode ved dette, er også at hvis der ikke er dækning til 4G der hvor du befinder dig, skifter den bare over til 3G. Telia har 4 “pakker” man kan vælge i mellem.

  • 80/40 Mbit – 500 MB
  • 80/40 Mbit – 2 GB
  • 80/40 Mbit – 10 GB
  • 80/40 Mbit – 30 GB
Her kan du så vælge om du vil have et modem med i købet eller ej.

Telia får på nuværende tidspunkt 5.2, ud af 10 på Trustpilot. Dette må siges at være en okay score. Det er især ting som dårlig kundeservice der trækker det ned, mens det er den gode dækning og høje kvalitet der trækker det op. Her kan du se en af udtalelserne:

“Jeg havde Telia i lidt over 5 år og havde aldrig et problem, der var altid god service og regningerne stemte altid.” – 5 ud af 5.

Som noget nyt tilbyder Telia også kundeservice på deres Facebook side, hvor man vil kunne få betjening til kl. 21 i hverdagene, og 20 i weekenderne.

Generelt må man sige, at Telia er et godt valg hvis du vil have god dækning, høj hastighed og generelt høj kvalitet. Samtidig er deres priser meget fornuftige. En af de ting der kan trække lidt ned, er deres kundeservice – der på trods af deres Facebook side – bliver kritiseret på Trustpilot.

Hvad er dine erfaringer med Telia? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *