Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af Telmore

Anmeldelse af Telmore

Telmore er en “ældre herre” på det danske marked. De blev grundlagt i 2000, som en protest imod de andre teleselskabs høje priser og er i dag en af Danmarks mest populære virksomhed. 

Telmore er som sagt vokset stærkt siden deres entré på markedet. De tilbyder i dag både mobiltelefoner, taletid, web-tv og selvfølgelig mobilt bredbånd. Inde for mobilt bredbånd tilbyder de et forholdvis lavt udbud af produkter, man kan købe følgende inde for mobilt bredbånd:

  • 6/1 Mbit – 2 GB
  • 6/1 Mbit – 10 GB
  • 15/1 Mbit – 15 GB

De vil snart komme med det meget hurtigere 4G, som vil være mere attraktivt for brugerne. Du kan derudover selv vælge om du vil have modem med eller ej. Køber du med modem, er der en bindingsperiode på 6 måneder. Deres priser må siges at være lidt dyrere end det normale gennemsnit for mobilt bredbånd. De udbyder deres mobile netværk via TDC’s net, og det giver en rigtig god dækning.

Men du får til gengæld en rigtig god service ift. den lidt dyrere pris. Telmore har landets mest tilfredse kunder, en undersøgelse viser at 92 % af deres kunder er tilfredse med dem. Og de har den højeste score på Trustpilot af vores anmeldte selskaber.

De har på nuværende tidspunkt en score på 8,5 ud af 10 på Trustpilot. Der er langt mellem klagerne, og det vrimler med ros. Det er især den gode kundeservice og at det tekniske bare kører som smurt. Her er en af udtalelserne:

“Er en glad telmore kunde, der efter at have prøvet et andet teleselskab, nu er vendt tilbage, efter at have opdaget at både dækning og pris er bedre her end hos det andet selskab.” – 5 ud af 5.

Vores samlet vurdering, er, at Telmore er et rigtig godt valg som udbyder af mobilt netværk. Deres priser er ikke længere de billigste, men de har et meget højt kundeservice – hvilket ses på deres høje score hos Trustpilot. Deres netværk er stabilt.

Så er prisen ikke det vigtigste kriterier hos dig, men at du er mere interesseret i kundeservice, dækning mv. – så vil Telmore være det oplagte valg for dig.

Hvad er dine erfaringer med Telmore? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *