Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Anmeldelse af YouSee

Anmeldelse af YouSee

YouSee er en af Skandinaviens største distributører af internet og telefoni som kører via kabelnet. Ca. 45 pct. af befolkningen modtager signal fra YouSee, og 58 pct. af husstandende bruger deres internet. 

Siden de så dagens lys, har YouSee vokset med eksplosiv fart. De har idag 1.218 ansatte, og i 2011 havde de en omsætning på 4,29 mia. kr. De er i dag fuldt ejet af TDC.

De tilbyder 3 ting, hhv. tv, bredbånd og telefoni. Men for at modtage deres bredbånd, skal man allerede have deres kabel-tv eller bestille det med. Derudover får man YouSee Play med i pakken, hvor man har gratis adgang til online musik.

De har et bredt udvalg af bredbånd som man kan vælge i mellem, man kan få følgende:

 • 10/1 Mbit
 • 20/2 Mbit
 • 30/3 Mbit
 • 40/4 Mbit
 • 50/5 Mbit
 • 100/10 Mbit

Deres brede udvalg rammer bredt, og der er nærmest en løsning til alle og en hver. Der er ingen binding på de forskellige hastigheder, så du kan opsige abonnementet med 1 måneds varsel. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke har et uendeligt data forbrug. Ved fx 10/1 Mbit, har du 200 GB/md, og det stiger ved højere hastigheder. Overskrider du dette gentagende gange, har de tilladelse til at opsige abonnementet, så det er noget du skal være opmærksom på.

YouSee har på nuværende tidspunkt 4.8 ud af 10 på Trustpilot. Det er ustabilt netværk, manglende viden fra kundeservicen som er nogen af de ting der bliver kritiseret. Men der er også rigtig mange der er meget tilfredse med deres kundeservice og produkt. Her er en af anmeldelserne fra Trustpilot:

“Har en 50/5 Mbit som bare virker, når den er bedst har jeg en rigtig lav ping på 5 ms, download hastigheden er ca. 55-56 Mbit og 6-7 i upload det virker bare !” – 5 ud af 5.

Vi mener at YouSee er et godt valg som bredbånds udbyder. Det med at du skal have deres kabel-tv i forvejen (eller bestille det), er både en fordel og ulempe. Det kan være lidt irriterende at man også skal have det, hvis man er ny kunde, og blot gerne vil have deres bredbånd. Men det kan også være nem og god ting, at have det hele samlet hos en udbyder, ift. til mange forskellige.

De har et stort udvalg af produkter, og deres priser er konkurrencedygtige. Dog er deres lave score hos Trustpilot et minus, og noget man skal tage med i overvejelserne.

Hvad er dine erfaringer med YouSee? Skriv om dem nede i kommentarfeltet.

Share

2 Comments

 1. Anders Jensen Reply

  Hej Jonathan.

  Jeg kunne lide din artikel, men fandt ikke helt det jeg søgte. Er i tvivl om det overhovedet er lovligt, at man skal købe deres tv-pakke for at få deres bredbånd. Som så mange andre, bor jeg et sted hvor tv-signal og internet levers af yousee, og da jeg ikke er interesseret i at have et tv finder jeg deres pakkeløsning enormt dyr og unødvendig.

  Hilsen Anders

  1. Jonathan Reply

   Hej Anders,

   Mange tak for din kommentar.

   Jeg er ikke bevidst om at det er lovligt eller ej, men det må man gå ud fra det er.
   Hvor bor du i landet? Så vil jeg hurtigt kunne finde nogen andre udbyder, som vil kunne tilbyde internet i det område du bor.

   // Jonathan Lindahl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *