Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
De 7 bedste løbe-apps til iPhone og Android - Se dem her
Løbe apps

De 7 bedste løbe-apps til iPhone og Android

Hvis du gerne vil i gang med at løbetræne eller hvis du allerede er i gang, men mangler nye og anderledes apps, så er du kommet til det rette sted. For i denne artikel har jeg nemlig samlet 7 af de bedste og sjoveste løbe-apps til både iPhone og Android-telefoner.

Jeg har nemlig samlet alt lige fra de store og klassiske apps såsom Endomondo og RunKeeper til nogle mere anderledes og sjove apps med zombier og velgørenhed. Der er med andre ord noget for enhver smag lige meget om du enten er på begynderniveau og blot drømmer om at kunne løbe 5 kilometer uden at falde død om, eller om du allerede løber halvmaratons og mangler et sjovt indspark i din træning.

Endomondo

Endomondo

Du har garanteret allerede hørt om det danske Endomondo. Den er en af de allermest populære apps til løbere, og Endomondo har da også præsteret at samle mere end 13 millioner (13.000.000!!) brugere af deres app. Til forskel fra RunKeeper, som du finder længere nede, så fungerer Endomondo i sagens natur på dansk, hvilket er ganske rart.

For ganske nyligt blev den solgt til nye hænder, men netop dette vidner om, at det er en løbe-app med et enormt potentiale. Når du bruger Endomondo på din Android eller iOS-telefon, åbner du op for en masse spændende og motiverende features. Du kan bl.a. holde øje med, hvor langt du løber, hvor mange kalorier du forbrænder, hvor meget du rykker dig fra gang til gang og meget andet.

Pris: Gratis

AndroidiPhone

RunKeeper

runkeeper

RunKeeper er en af verdens største løbe-apps med over 17 millioner brugere og et hav af fede features og muligheder for din løbetræning. RunKeeper fungerer til både Android og iOS, og du kan nemt og hurtigt få et overblik over dine løbeture. Appen er godt nok ikke på dansk ligesom Endomondo, men ikke desto mindre er den suveræn god til seriøse løbere.

Du kan blive coachet direkte i dine høretelefoner, mens du løber, så du er sikker på, at du gør det korrekt og f.eks. ikke overanstrenger dig selv (mangler du et par headset til løb, så har vi her samlet de 5 bedste høretelefoner til løb). Du kan holde styr på, hvor langt du løber, cykler eller går, og du kan altid bruge dine data til at se, hvor langt du rykker dig. Det er en rigtig cool motivator at følge med i din egen udvikling, og på dette punkt er RunKeeper uovertruffen.

Pris: Gratis

AndroidiPhone

Runmeter

Runmeter2

Runmeter er en sjov og anderledes løbe-app, som giver dig mulighed for at konkurrere mod en virtuel løbepartner. Mange mennesker synes, at det kan være rart at løbetræne alene, men mangler måske alligevel en slags løbepartner – her er Runmeter perfekt, da du helt selv kan ”designe” din løbepartner. Du kan importere GPX filer for at skabe din helt egen træningsbuddy.

Noget af det gode ved Runmeter er desuden, at du nemt kan sikre dig, at din løbepartner hverken er for god eller for dårlig i forhold til dit eget niveau. Lad os bare være ærlige – det er aldrig sjovt at løbe sammen med en person, som enten er al for langsom og skal holde for mange pauser, eller en partner som bare spurter fra en og bliver irriteret, når det er en selv som ønsker en pause. Med Runmeter kan du nemt vælge en virtuel partner, som passer perfekt til dit eget niveau.

Pris: Gratis

Findes ikke til Android – iPhone

Zombies, Run!

zombiesrun

Zombies, Run! er en af de sjoveste løbe-apps, jeg personligt har bidt mærke i. Appen går i al sin enkelthed ud på, at du skal klare missioner og opgaver i takt med, at du gennemfører din løbetræning. Ind imellem vil du kunne høre lyden af sultne zombier, som er ved at indhente dig. Når det sker, så vil de fleste af os selvfølgelig sætte tempoet op og komme langt, langt væk fra de skumle monstre!

Det er en sjov og anderledes app til dig, som ønsker noget mere motivation i din løbetræning. Der er dog tale om en løbe-app, som ikke udelukkende er for sjovs skyld. Appen sørger nemlig også for at samle data fra dine løbeture og føre en slags løbedagbog for dig. På den måde kan du altid se, hvor langt du har løbet, og hvor meget du rykker dig for hver løbetur. Alt i alt en sjov og anderledes måde at komme i form på.

Pris: 28,55 kr.

AndroidiPhone

Run Coach Pro

Run Coach

Run Coach Pro er appen til dig, som ønsker mulighed for struktureret planlægning af din løbetræning og din videreudvikling. Run Coach Pro fungerer til iPhones og er din personlige træner, mens du træner dig op til at kunne løbe 5 kilometer, 10 kilometer, eller sågar et maraton. Run Coach Pro indeholder en lang række effektive træningsprogrammer, som du kan bruge til at komme hurtigt i form.

Hvis du ikke er i gang med din løbetræning allerede, og stadig mangler motivation til overhovedet at komme i gang, så er Run Coach Pro måske ikke den bedste løbe-app til dig lige nu. Så kan du overveje andre og sjovere apps som f.eks. Zombies, Run! ovenfor. Hvis du dog allerede er motiveret for at komme i bedre form og opnå dine løbemål, hvad enten de er på maraton-niveau eller mindre, så fungerer Run Coach Pro super godt til dette.

Pris: Gratis

Findes ikke til Android – iPhone

Charity Miles

Charity-Miles

Denne løbe-app er en af mine personlige favoritter på listen. Charity Miles er en app, som du kan bruge til at hjælpe velgørenhedsformål direkte via din løbetræning. Jo længere du løber, desto mere bliver der doneret til velgørende sager rundt omkring i verden. Charity Miles giver dig også mulighed for at dele budskabet om hjælpen og dine egne løbepræstationer direkte på Facebook.

Charity Miles fungerer på den måde, at hver gang du løber, eller går eller cykler for den sags skyld, så samler du penge sammen fra diverse sponsorer, som herefter donerer dine indtjente beløb til diverse velgørende formål. Jeg synes personligt, at idéen er intet mindre end genial; du kan komme i god form, få mere overskud i hverdagen og samtidig støtte velgørenhedsarbejde økonomisk, uden selv at skulle have penge op ad lommen. Topkarakter herfra!

Pris: Gratis (selvfølgelig)

AndroidiPhone

Couch to 5k

c25k

Den sidste app, jeg har taget med på listen, er Couch to 5k. Det er en løbe-app, som er specielt designet til alle os, som kan have svært ved at komme op af sofaen og ud ad døren. Det er en super motiverende app, som sørger for, at selv de personer som har en drøm om at komme i form, men har rigtig svært ved at finde motivationen frem, kan få mulighed for at få løbeskoene på og komme i gang.

Appens udgangspunkt er, at du som nybegynder, kan blive guidet og motiveret til at komme fra sofaniveau til at kunne løbe 5 kilometer uden besvær. Couch to 5k sørger for at holde styr på din løbehistorik, og du har en pædagogisk løbecoach i høretelefonerne, som hele tiden hjælper dig til at løbe og træne korrekt, så du ikke overanstrenger dig. Du kan udskifte coachen til en anden, hvis du f.eks. ikke er så tosset med vedkommendes stemme.

Pris: Gratis

AndroidiPhone

Hvilken app bruger du selv?

Der findes som bekendt et hav af super effektive og sjove løbe-apps på markedet. Derfor har jeg med garanti også glemt nogle rigtig spændende nogen af slagsen, og vil derfor gerne have din hjælp.

Bruger du selv en løbe-app aktivt, som ikke er på listen? Smid gerne en kommentar lige herunder, så du kan dele din yndlingsapp med os andre. Tak på forhånd!

Share

One Comment

  1. privatnavn Reply

    Hentede endomondo.
    Slettede den igen. irriterende og meningsløst at man skal oprette profil og logge ind.
    Findes der ike en der bare viser hvor langt og hurtigt man har løbet, uden alt det andet pjat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *