Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
De 23 bedste serier på Netflix - Se hvilke det er her
Netflix

De 23 bedste serier på Netflix

Vi skrev tidligere et indlæg med de 20 bedste film ifølge os. Derfor tænkte jeg nu, at det var tid til at skrive om de bedste TV-serier. Men denne gang er det dog kun de bedste serier, som du kan streame på Netflix, som er med på denne liste, da så mange efterhånden alligevel har en Netflix bruger og pga. Netflixs store udbud af TV-serier.

Så savner du lidt inspiration til hvad du skal se på Netflix, så har jeg her lavet en liste over de 23 bedste serier på Netflix ifølge mig. Husk desuden også at læse vores guide til hvordan du får gratis abonnement på Netflix (helt lovligt, naturligvis). Vi har desuden også lavet en liste over de bedste film og serier til Viaplay, HBO, Film2Home og TV 2 Play.

1. Breaking Bad

Breaking Bad

Breaking Bad er en af de allermest anmelderroste serier i hele verden. Og bare på Netflix har mere end 2 millioner mennesker anmeldt denne serie og givet den et gennemsnit på 4,6 stjerner ud af de 5 mulige. I serien følger vi den smådistræte kemilærer, som får konstateret uhelbredelig kræft. Han vælger at slå sig sammen med en tidligere studerende, og sammen begynder de at fremstille metamfetamin for at tjene penge til sin familie. Han har dog svært ved at stoppe produktionen, når først pengene begynder at vælte ind.

2. Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

I denne serie følger vi den klassiske detektiv Sherlock Holmes i hans uendelige opklaring af mysterier, gåder og mordsager. Serien foregår i en mere moderne verden, mere præcist i de skumle gader i nutidens London. Serien er baseret på Arthur Conan Doyles evigt anerkendte og populære historier om den lidt forvirrede, men altid knivskarpe privatdetektiv. Serien har fået en samlet gennemsnitlig vurdering på 4,5 stjerner ud af 5 mulige, og anmeldelserne kommer fra mere end 770.000 brugere på Netflix. Alt i alt en god serie til mysterieelskeren.

3. House of Cards

House of Cards

House of Cards er en af Netflix’s helt egne serier, og de er sluppet ekstremt godt af sted med denne produktion. I serien følger vi den kolde, kyniske og fuldstændig geniale politiker Francis Underwood, som bruger alle mulige og umulige kneb for at kæmpe sig til toppen i The White House. Sammen med den spirende, kvindelige journalist Zoe Barnes gør Francis alt, hvad han kan, for at få de nødvendige stemmer, og han er ikke bleg for at stikke modstanderne i ryggen – én efter én. House of Cards er en helt klar anbefaling herfra, hvis du er til spin og drama.

4. Prison Break

Prison Break

I Prison Break følger vi Michael Scofield, som beslutter sig for at redde sin bror ud af det berygtede Fox River-fængsel. Michael begår røveri i en bank, udelukket for at blive anholdt med vilje, så han kan blive indsat i fængslet hos sin bror. Michael smugler arkitekttegningerne over fængslet med ind, så han på den måde kan finde en vej ud igen. Det hele kommer dog ikke til at gå lige så let, som han havde ønsket sig, og pludselig handler det først og fremmest om overlevelse i fængslet. Michael skal finde sin plads i hierarkiet og samtidig undgå at fremstå svag.

5. Mad Men

Mad Men

Mad Men er en prisvindende og meget populær serie, som omhandler intrigerne og problemstillingerne på et amerikansk reklamebureau i 1960’erne. I Mad Men bliver vi præsenteret for en række temaer, som var meget aktuelle i den tid, serien foregår i. Serien skildrer blandt andet racisme, sexisme og homofobi, som prægede datidens USA voldsomt. Reklamebureauet Sterling Cooper i New York sætter rammerne for drama og kontroversielle tvister blandt personalet. Flere end 1.700.000 Netflix-brugere har givet denne serie et flot gennemsnit på 4,3 ud af 5 mulige.

6. How I Met Your Mother

How I Meet Your Mother

How I Met Your Mother er en af 00’ernes helt store komedieserier, hvor Ted fortæller sine to børn, hvordan han mødte deres mor. Hele serien foregår som i et flashback, og hvem ved, om vi nogensinde finder ud af, hvem moren til Teds børn egentlig er? I serien følger vi Ted og hans fire gode venner, Marshall, Lily, Robin og Barney, som hver især repræsenterer deres helt egen og unikke personlighedsfacetter. Man fristes til at sammenligne serien med 90’ernes Friends – bare i en moderne version og med nogle nye problemstillinger.

7. Homeland

Homeland - Serier

Hvis du er til drama, mysterier og nervepirrende udfordringer, så er Homeland et rigtig godt bud. I denne serie følger vi den kvindelige og intelligente officer Carrie Mathison. Carrie er fuldstændig overbevist om, at en hjemvendt marinesoldat, som blev holdt fanget hos den frygtindgydende terrorgruppe Al-Qaeda, ikke har helt rent mel i posen. Hun er sikker på, at han er blevet omvendt til at være terrorist, og at han nu udgør en stor trussel for det amerikanske samfund. Homeland kan præstere intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner hos Netflix.

8. Californication

Californication - Netflix

Californication er en af de mest anmelderroste serier i nyere tid. I serien følger vi den tidligere romanforfatter Hank Moody, som har store problemer med en skriveblokade. Han flytter til Californien, hvilket blot resulterer i et endnu strammere forhold til både sin kæreste Karen og hans datter Becca. Hank bliver voldsomt skuffet over en dårlig filmatisering af en af hans romaner, hvorpå han går i seng med en pige, der senere hen viser sig at være kold og kynisk, da hun bruger forholdet til sin egen fordel.

9. The Walking Dead

The Walking Dead

I apokalypseserien The Walking Dead følger vi den barske vicesherif Rick Grimes, som vågner op fra en længere periode i koma. Rick vågner dog ikke om til den samme hverdag, som han var vant til – han vågner derimod op til en fuldstændig en verden, der er fuldstændig forandret af en omfattende pest, som har forvandlet størstedelen af jordens befolkning til hensynsløse og menneskeædende zombier. Serien er dog mere kompleks end som så, og der udspiller sig en lang række tankevækkende temaer i denne anerkendte og anmelderroste dramaserie.

10. Lilyhammer

Lilyhammer

Lilyhammer er en populær og anderledes serie på Netflix, og med en score på 4,1 ud af 5 mulige stjerner samt mange positive anmeldelser er den garanteret at give mange underholdene timer ved fjernsynet. I serien følger vi den tidligere gangster Frank ”The Fixer” Tagliano, som flytter fra sit kriminelle liv i New Yorks gader til den mere fredelige by Lillehammer i de norske fjelde. Frank vidner nemlig mod en mafiaboss, hvorefter han tager imod tilbuddet om en ny identitet. Der går dog ikke særlig lang tid, før han tager fat på gamle vaner i de nye omgivelser.

11. Lost

Lost

Lost er en af de mest populære serier af disse. Der er lavet hele 6 sæsoner, som du kan se på Netflix UK (se her hvordan du skifter til Netflix UK). Serien handler om 48 overlevende fra flyet Oceanic Flight 815, som styrter tusinde kilometre ude af kurs ved en mystisk Stillehavsø. Her står de overlevende over for en stor udfordring, og de må samarbejde hvis de vil overleve. Jack, som er leder er de overlevende, prøver at etablere et samfund, men det er ikke alle som er lige samarbejdsvillige. Der opstå splid mellem de overlevende, og det gør det ikke nemmere.

12. Dexter

Dexter

Dexter er en spændende, humoristisk og samtidig nervepirrende serie, som har modtaget ikke mindre end 5.378.000 positive anmeldelser på Netflix. I serien følger vi den hyggelige og sympatiske retsmediciner Dexter, som arbejder med blodstænksanalyser for politiet om dagen. Dagtimerne viser dog ikke hele Dexters personlighed, da han nemlig fungerer som en alternativ antihelt om natten. Når mørket falder på, myrder han nemlig på bedste og mest kreative vis andre mordere på stribe for at skabe sit eget bud på retfærdighed.

13. White Collar

White Collar

I den anmelderroste serie White Collar følger vi det anderledes og interessante partnerskab mellem FBI-agenten Peter Burke og den lynintelligente og velklædte svindler Neal Caffrey. Neal arbejder sammen med Peter, og sørger for at supplere ham med vigtige informationer. Men ikke alt er helt, som det ser ud til på overfladen. Neal har nemlig et skjult motiv, som han bakser med sideløbende. Kan han holde sin sande agenda skjult bag sin smarte og velklædte fremtoning? White Collar har fået et flot gennemsnit på 4,3 ud af 5 mulige stjerner på Netflix.

14. Sons of Anarchy

Sons of Anarchy

Sons of Anarchy handler om en ung mand, som prøver at finde sig selv og balancen i livet. Han er vicepræsident i motorcykelklubben SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original), hvor deres indtjening ikke sker på den mest legale måde (de forhandler våben). Desuden forsøger de at tage kontrol med byen, men de må slås mes rivaliserende bander, racistiske grupper og politiet om det. Desuden er han lige blevet far, og det giver ham moralske bekymringer. Du kan se alle afsnittene fra de fire sæsoner på Netflix.

15. Doctor Who

Doctor Who

Doctor Who er faktisk den længstkørende og mest succesfulde science fiction serie nogensinde. For Doctor Who’s første afsnit var faktisk helt tilbage i 1963. I 1996 blev serien lagt lidt på hylden, men i 2005 blev serien genskabt af BBC og herfra er der blev lavet 8 sæsoner, hvoraf du kan se de 7 første sæsoner på Netflix. Serien handler om Doctor Who, som er kommet i besiddelse af en tidsmaskine, som han bruger til at rejse rundt i forskellige tidsaldre for at forsøge at redde verden fra rumvæsener, som vil overtage verdensherredømmet.

16. Supernatural

Supernatural

Er du til fantasy, gys og uhygge? Hvis ja, så er Supernataral nok lige en serie for dig. Supernatural handler om de to brødre, Sam og Dean, som rejser rundt i USA i deres sorte Chevrolet Impala ’67 for at finde overnaturlige væsener (som fx dæmoner, spøgelser, monstre o.l.) og bekæmpe dem. Sam og Deans mor blev nemlig dræbt, da de kun var hhv. 6 måneder og næsten 5 år, og de er derfor blevet opdraget af deres far til opsøge og dræbe alt det unaturlige, som gemmer sig i mørket. Du kan se 7 ud af de i alt 9 sæsoner på Netflix.

17. Modern Family

Modern FamiliyEr du til et godt grin, så er den populære serie Modern Family helt sikkert en serie du vil synes om. Serien har vundet flere Emmy Awards og selve Barack Obama skulle have udtalt, at Modern Family er favoritten, når han ser fjernsyn med hans familie. Serien sætter fokus på dagtidens mange forskellige måder at være familie på. I serien følger vi Jay, som har 2 børn. Hhv. datteren Claire, der er gift i en traditionel familie med 3 børn, og sønnen Mitchell som er homoseksuel. En super sjov serie, som kun kan anbefales.

18. Suits

Suits

Suits handler om Mike Ross, som er en ung meget begavet mand. På trods af, at han er blevet smidt ud af universitetet og dermed aldrig har fået sit eksamensbevis fra jura-uddannelsen, arbejder han hos advokatfirmaet Pearson Specter i New York, som normalt kun hyrer unge advokater fra Harvard Law School. Derfor er Mike nødsaget til at holde på sin hemmelighed, mens han arbejder med sin partner Harvey Specter. Suits har en score på hele 8,8 på det brugerdrevet IMDB, hvilket vidner om en rigtig god og spændende serie.

19. Bones

BonesBones handler om den retsmedicinske antropolog, dr. Terrance ‘Bones’ Brennan, som har slået sig sammen med FBI-agenten Seeley Booth for at efterforske forbrydelser, hvor de eneste efterladte beviser er knoglerne fra de afdøde. Og det ikke helt nemt. Derfor får de brug for Terrance enestående videnskabelig evner og Seeleys gode instinkter, når de skal opklare disse forbrydelser. For de kommer til at stå over for moderne hekse og meget andet. Serien er desuden baseret på forfatteren og antropologen Kathy Reichs’ noveller.

20. Charmed

CharmedCharmed er en amerikansk tv-serier, hvor du både får drama, action, romantik og komedie. Den handler om de tre søskende Prue, Phoebe og Piper som finder ud af, at de har en stor og meget magtfuld magisk kraft ved navn “The Power of Three”. Dette finder de ud af, da de en dag finder heksebogen “The Book of Shadows” i det store hus, som de har arvet fra deres bedstemor. En bog som har gået i arv i deres familie. Denne nye kraft medfører, at de skal bekæmpe onde troldmænd og demoner – og i visse tilfælde hinanden. Alle 8 sæsoner er tilgængelig på Netflix.

21. Orange is the New Black

Orange is the New Black

Orange is the New Black handler om kvinden Piper Chapman som er blevet dømt 15 måneders fængsel for at prøve at smugle en kuffert fuldt med stoffer til hendes tidligere kvindelige kæreste Alex, som er en international narkohandler. Derfor er hun nødt forlade sin nuværende forlovede Larry og den behagelig tilværelse i New York ud med en mindre behagelig tilværelse i et kvindefængsel. Dette fængselophold medfører både konflikter fra andre excentriske medfanger, men også overraskende kammeratskab.

22. Pretty Little Liars

Pretty Little LiarsPretty Little Liars handler om de fire High School veninder, som begynder at modtage anonyme beskeder fra en person som kalder sig “A”, et år efter deres veninde Alisons mystiske død. “A” siger, at han kender alle deres største og dybeste hemmeligheder og truer med at afsløre dem, ved mindre pigerne gør forskellige ting for ham. “A” overvåger nemlig hele tiden pigerne og ved hvad de fortager sig. Derudover nævner “A”, at Alison slet ikke er død, men sammen med “A” overvåger pigerne. Denne serie har dags dato fået hele 8 stjerner på IMDB.

23. The Vampire Diaries

The Vampire DiariesEr du vild med Twilight, så vil du også elske denne serie. The Vampire Diaries er en amerikansk overnaturlig horror-fantasy tv-serie, som er baseret på bogserien af samme navn. Serien foregår i den lille opdigtet by Mystic Falls i Virginia, som er blevet hjemsøgt af overnaturlige væsner. Her følger vi Elena Gilbert, som en dag forelsker sig i vampyren Stefan Salvatore, hvilket resulterer i, at hun selv bliver vampyr. Men hun bliver også senere forelsket i Stefans bror, Damon, hvilket resulterer i et trekants drama mellem dem.

Mener du, at vi mangler nogen TV-serier? Så skriv dem endelig nede i kommentarfeltet.

Share

19 Comments

 1. andreas nielsen Reply

  jeg syntes at sons of anarchy er blevet glemt. I starten kedet jeg mig bare en søndag middag, men efter allerede første episode var jeg fuldstændig medrevet. virkelig et mesterværk af en serie

 2. Jonathan Reply

  Hej Andreas,

  Tak for påmindelsen.
  Sons of Anarchy er hermed tilføjet til listen :-)

 3. Jonathan Reply

  Tak for påmindelsen, Mathias!

  Doctor Who og Supernatural er begge to rigtige gode serier, og de er nu blevet tilføjet til listen :-)

 4. Jonathan Reply

  Hej Frank

  Tak for påmindelsen, og ja .. den fortjener helt sikkert en plads her blandt de andre. Så den er nu tilføjet til listen – mange tak :-)

 5. Jan Reply

  Hvorfor kan man ikke finde “rødder”. En autentisk fortælling om en slave Kunte Kinte. Så den som barn og kunne godt tænke mig at se den igen.
  Vil den kunne ses på Netflix på et tidspunkt?
  Mvh jan

 6. Jonathan Reply

  Hej Jan

  Tak for dit spørgsmål.

  Hvad årsagen er til, at Netflix ikke har den kan jeg desværre ikke sige, da det er Netflix der bestemmer det. Og på samme måde kan jeg desværre ikke sige, om de får den i fremtiden. Der må du kontakte Netflix, hvilket du kan gøre her: https://help.netflix.com/contactus.

  Hvis du søger efter Roots (det engelske navn for “Rødder”) i Netflix, vil der dog komme mange film op, som minder om Roots (fx I Am Slave, Django Unchained o. lign.) – du skal dog bruge den amerikanske udgave af Netflix, se hvordan du gør det her: http://www.billigste-internet.dk/adgang-amerikanske-netflix/.

  Dog skal det siges, at du relativt billigt kan købe Roots. Fx her i Fona til 70 kr.: http://www.fona.dk/musik-film-spil/film/film-produkt/dvd-film?navn=r%C3%B8dder-(roots)-3-disc-box-p%C3%A5-dvd&id=3-5051895072110.

  Håber mit svar var behjælpeligt, og ellers må du endelig sige til.

 7. Jonathan Reply

  Hej Daniel

  Tak for din kommentar.

  Nej, den er der ikke længere, hvis du bruger den danske version af Netflix. Men som jeg skriver i indledning, så kan den findes, hvis du bruger den amerikanske version af Netflix.

 8. Jonathan Reply

  Hej Maria

  Tak for påmindelsen.
  Jeg har nu tilføjet Suits til listen :-)

  Hav en forsat dejlig weekend.

 9. Millany Reply

  Hvad med: bones, charmed, orange is the new black, pretty little liars, the vampire diaries,??

 10. Jonathan Reply

  Hej Millany

  Tusind tak for dine forslag til serier. Jeg har nu tilføjet alle 5 serier til listen.

  Hav en forsat rigtig dejlig dag :-)

 11. Lisbeth Reply

  Følgende må heller ikke glemmes: Warehouse 13
  Heroes
  Fringe
  Blue Mountain State
  The Blacklist

 12. Nicolai Matkmann Reply

  Hej
  Super ide med listen over gode serier på Netflix. Jeg vil helt sikkert lade mig inspirere :-)
  Endvidere vil jeg anbefale serien Weeds, som er en noget anderledes amerikansk serie

 13. Marlene Reply

  Hejsa.
  Jeg syntes helt bestemt at Drop Dead Diva og The Fall har fortjent en plads :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *