Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Billig iPad 4 - Her kan du købe den til den billigste pris
iPad

Billig iPad 4 – Her finder du den

iPad 4 er den næstnyeste iPad fra Apple (den nyeste er iPad Air) og er med den banebrydende Retina skærm. Og her får du virkelig en tablets af allerhøjeste kvalitet. Men er du i tvivl om du gerne vil købe iPad 4 eller ej (eller gerne vil have mere information om den), så har jeg herunder skrevet om den, bl.a. hvorfor du skal købe den, dens systeminformation og meget andet.

Jeg har herunder samlet nogen af de billigste forhandlere hvor du kan købe iPad 4 med de 4 forskellige lagringspladser (hhv. 16 GB, 32 GB, 64 GB og 128 GB). Dette er for iPad’en uden Cellular. Vil du have iPad 4 + Cellular (dvs. så du kan du bruge mobilt bredbånd), kan du her se priserne på den.

 LagringspladsPris 
CineMagic - 64 GB16 GB3.676 kr.

CineMagic - 64 GB32 GB4.271 kr.

CineMagic - 64 GB64 GB6.426 kr.

Salgsbutikken128 GB5.399 kr.

Du kan herunder se indholdsfortegnelsen for artiklen.

Hvorfor vælge en iPad 4? | System informationer | iSight- og Facetime-kamera | Retina skærm | Apps | Materiale og størrelse

Hvorfor vælge en iPad 4?

iPad 4

Med iPad 4 får du en masse af de lækre funktioner, som du kender fra de gamle iPad’s, dog krydret med mange nye lækre funktioner. Ligesom iPad 3 får du Retina skærm, men den nye processor yder dobbelt så god CPU- og grafikydeevne end iPad 3. Og det er derfor ikke helt uden grund, at den bl.a. har fået vurderingen “Highest in Customer Satisfaction with Tablets in the US” for anden gang i træk af J.D. Power and Associates.

System informationer

Herunder kan du se nogen system informationer – fx processoren, kameraet mv. – ved iPad 4. For der er lavet nogen ændringer ift. iPad 3.

Processor

iPad

Ved iPad 4 får du en hurtig og kraftig processor, som er meget hurtigere end de ældre generationer af iPad. Der er tale om en 1,4 GHz Dual-core A6X med quad-core-grafik, som har dobbelt så stor CPU- og grafikydeevne som A5X processor, som er i iPad 3. Det medvirker bl.a. til, at den har en lynhurtig opstart, og du vil kunne spille de mest ressourcekrævende spil og bruge de mest ressourcekrævende apps, uden nogen form for problemer. Du får 1 GB ram i den, ligesom i iPad 3.

Styresystemet

Styresystemet er iOS 6, som kaldes det mest avancerede operativsystem til mobile enheder. Det er et meget brugervenligt system, og med masser af lækre funktioner. Det, at Apple både producerer hardware og software gør samtidig, at du får et operativsystem som passer perfekt med iPad-funktionerne. Det er fyldt med lækre features, bl.a.

iOS - MapMed en iPad 4 får du en kort App, som følger med i styresystemet og er udviklet af Apple selv. Det har vektorbaseret kortelementer, som giver en utrolig detaljeret grafik, så du kan få et godt overblik over gader, byer m.m.

Facebook - iOSI iPad 4 og dens styresystem iOS 6 er Facebook integreret, så du super nemt kan bruge verdens mest populære sociale netværk. Du skal kun logge ind én gang, også herefter kan du nemt dele billeder, lokationer, resultater fra spil m.m.

PassbookKan du ikke altid holde styr på dine boardingkort, biografbilletter og lignende? Så er Passbook den rette app for dig. Det samler nemlig alle billetter, kort mv. ét sted – så du ikke længere behøver at tænke på det.

Der findes andre lækre features, og dem kan du alle sammen læse mere om her: iOS 6.

Trådløs forbindelse

Der er implementeret et avanceret dual-band Wi-Fi, der kan give dig op til dobbelt så hurtig forbindelse som nogen af de tidligere generationer af iPad. Navnet er dual-band (2,4 GHz og 5Ghz) 802.11n Wi-Fi, og det kan opnå en overførelseshastighed på op til 150 Mbps (det skal gøres opmærksom på, at dette er teoretisk hastighed, den faktiske hastighed er lavere). Kender du ikke lige disse udtryk, så kan det kort “oversættes” til: du kan opnå en vanvittig høj trådløs forbindelse, hvis lige ikke er set på tidligere generationer.

Du har måske lagt mærke til, at du både kan få iPad og iPad + Cellular. Forskellen her er, at ønsker du også at oprette forbindelse til internettet ved steder hvor der ikke er nogen Wi-Fi forbindelse, så skal du vælge iPad + Cellular. Versionen iPad + Cellular er nu også blevet forbedret, så den nu understøtter flere mobilnetværksforbindelser – bl.a. HSPA+, DC-HSDPA og HSPA. Du kan herunder se priserne hos Wupti for iPad 4 + Cellular.

 LagringspladsPris 
iPad 4 16 GB16 GB3.399 kr.

iPad 4G 32 GB32 GB4.549 kr.

iPad 64 GB64 GB6.044 kr.

iPad 128 GB128 GB5.699 kr.

For at bruge iPad + Cellular skal du have et mobilt bredbånds abonnement. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om mobilt bredbånd til iPad, som du kan læse her (i indlægget er der også anbefalinger af mobilt bredbånds abonnementer).

Lagringsplads

Når man har en iPad, er det vigtigt, at der er plads til alle ens apps, e-bøger, musik, videoer osv. Og her der stor fleksibilitet mht. hvor meget kapacitet som du kan vælge. Du kan vælge mellem følgende pakker, hhv.

  • 16 GB
  • 32 GB
  • 64 GB
  • 128 GB

Så lige meget om du blot har nogen enkelte videoer, billeder, sange mv. eller om du ønsker masser af plads, er der en løsning som passer til dig.

Samtidig har Apple implementeret iCloud. Det gør, at du kan opbevare alt dit indhold – som fx musik, film, apps mv. – og overføre det trådløst til dine forskellige enheder. Dvs. at har du skrevet et Word dokument på din iPad, så har du også mulighed for at tilgå dette dokument på din Mac. iCloud foregår helt automatisk, så du skal intet gøre – det kører bare af sig selv.

Lang batteritid

Den lange batteritid på iPad 3 var en af de ting, som gjorde den rigtig populær. Og med alle de funktioner der er på iPad 4, kan man godt være æodt nervørs for, at dens batteritid ikke er nær så lang. Men det skal man ikke være nervøs for. For selvom, at den er gjort hurtigere og der er tilføjet lækre features, så er batteritiden på iPad 4 stadig ligeså lang som på iPad 3. Batteritiden er som følge

  • Ved surf på internettet via Wi-Fi eller video-/musikafspilning har du op til 10 timers batteritid
  • Ved surf på internettet via mobildatanetværk har du op til 9 timers batteritid

Opladning

Opladning foregår enten via strømforsyning eller USB til din computer. Ved hver en ny iPad model, laves der er nyt Lightning-stik (opladnings-stik). Ved iPad 4 er den gjort 80 % mindre end stikket fra iPad 3. Samtidig er der brugt kræfter i at gøre det mere holdbart, så det ikke så nemt går i stykker. Stikket er desuden vendbart, så du kan ikke tilslutte det på en forkert måde.

Har du noget iPad-tilbehør som bruger det gamle stik, skal du ikke blive nervøs. For du kan stadig tilslutte det til iPad 4, du skal bare bruge et Lightning-mellemstik til 30 ben. Det sælges dog separat.

iSight- og Facetime-kamera

Ved iPad 4 er der både et kamera foran (Facetime-kamera) og et kamera bag i (iSight-kamera).

iSight-kamera

Ved iPad 4 får du det såkaldte iSight-kamera på bagsiden.  Med det, kan du både tage billeder og filme HD-film.

Processor - iPad 4

Billeder: Du kan tage 5 megapixel stillbilleder, og der er masser af funktioner som du kan gøre brug af. Kameraet har bl.a. en lyssensor, som gør, at du både kan tage rigtig gode billeder ved sollys, men også i mindre lyse omgivelser, som fx i et stearinlys skær. Derudover kan du med autofokus fokusere og indstille eksponeringsfunktionen, så dit billede vil passe perfekt til indramning. Med ansigtgenkendelse kan du automatisk afbalancere eksponering og fokus på op til 10 personer. Derudover er der en optik med 5 linser, infrarødt hybridfilter og blændeåbning på f/2,4.

Video: Men udover billeder kan du også optage fuld HD videoer. Så ser du lige pludselig en ørn eller en talentfuld gadekunstner, så kan du lynhurtigt tage din iPad frem og filme det i høj kvalitet. Du får intet mindre end 1080p HD-format og med automatisk videostabilisering, som gør, at selvom du måske ikke kan holde kameraet helt stille, så er dine optagelser fri for rystelser.

Facetime-kamera

Facetime kamera

FaceTime-kameraet sidder foran på iPad’en, og med det kan du bl.a. have videoopkald med dine venner/familie enten via Wi-Fi eller mobilnetværk. Du optager med 720p HD-video, så det er ikke helt ligeså god kvalitet som iSight kameraet, men det er stadig rigtig god kvalitet. Det, at det sidder foran, gør også, at du også kan se dig selv og det som er rundt omkring dig (ligesom et webkamera på en computer). Du kan selvfølgelig også tage billeder med det. Det har 1,2 megapixel, og har også funktioner som fx ansigtgenkendelse.

Rediger billeder/videoer

Men det virkelig fede ved iSight og Facetime-kamera er, at du nemt kan redigere de forskellige billeder/videoer efter du har taget/optaget billedet/videoen på selve iPad’en. Det kan være at billedet skal beskæres lidt, baggrunden skal sløres eller noget helt andet. Og på samme måde kan du leje filminstruktør og klippe en ren biografklassiker sammen af dine videoer.

Retina skærm

I iPad 4 er der Retina skærm (det skal siges, at iPad 3 også har retina skærm, dog refereres der ofte til iPad 4, når man snakker om Retina skærm – hvilket kan være lidt forvirrende). Med retina skærmen kommer alt på din iPad til at se utrolig skarpt og naturtro ud. Teksten er knivskarp, farverne er levende og du kan se de mindste detaljer på billeder og videoer.

Og alt dette, er takket være Retina skærmen. Retina skærmen har en opløsning på hele 2048 x 1536, og har hele 3,1 millioner pixel (det er hele 1 million mere end et HD fjernsyn og 4 gange så meget som iPad 2). Du kan på nedenstående billede se forskellen mellem iPad 2 (som ikke har retina skærm) og iPad3/iPad 4 (som har retina skærm).

iPad 2 vs. iPad Retina

Som du kan se, er der en langt højere skarphed ved iPad 4 end iPad 2. Ved iPad 4 sidder de enkelte pixel så tæt sammen, at øjet ikke kan opfatte dem på en normal afstand. Et skarpere billede fås bare ikke.

Apps

Med de mange apps kan du bruge din iPad til nærmest alt. Du kan surfe på internettet, tjekke din e-mail indbakke, læse din ynglings e-bog, chatte med dine venner og meget andet.

Der findes tusindvis af apps, og der er noget for hver en smag. Der er både nogen indbygget apps, og du kan selv installere nogen fra iTunes Store, som ejes af Apple.

Indbygget apps

Som sagt har iPad’en for starten af, nogen indbygget apps; du skal altså ikke selv installere dem. Mange af dem, er de mest nødvendige apps, som du vil blive rigtig glad for. Som fx

SafariSafari er en browser, dvs. den du bruger når du går på internettet. Den fungerer rigtig godt og hurtigt, og Retina skærmen gør, at teksten og farverne er utrolig skarp, så du nemt kan læse teksten uden nogen form for distraktioner.

iBookMed iBooks kan du downloade mellem 1,8 millioner forskellige e-bøger, og antallet stiger hele tiden. Du kan endda redigere i de forskellige bøger, lave noter eller bruge VoiceOver, så din iPad vil læse teksten højt for dig. Retina skærmen gør desuden teksten meget læsevenligt at læse.

SiriSiri er din egen lille private assistent. Den forstår nemlig hvad du siger, og giver dig et svar, hvis det er nødvendigt. Du kan fx sige “Find en god spansk cafe i Hellerup”, også vil den gøre det for dig – lige præcis som en assistent vil gøre.

Dette er blot 3 af de mange indbyggede apps – du kan læse om resten her.

iTunes Store

Men for de fleste er de indbyggede apps ikke nok, også er det jo heldigt, at man selv kan installere flere apps. Man henter dem inde fra iTunes Store, hvor alle de forskellige apps bliver kontrolleret, så der ikke er nogen apps der indeholder ondsindet software.

Der er mere end 375.000 apps udelukkende til iPad, så der er ingen grænser for hvad du kan få. Der er apps for dig som er til spil, dig som vil måle hvor hurtigt du løber – ja, der er ingen grænser. Og den stærke processor og retina skærmen gør, at producenter kan producerer rigtige krævende apps. Her er der eksempler på 3 populære apps.

Real RacingReal Racing er en af de mest populære apps i over 90 forskellige lande. Og er du vild med hurtige biler, så skal du helt sikkert prøve Real Racing. Det er lavet af EA Sports (som bl.a. også udvikler Fifa mv.), så der er garanti for flot grafik og masser af action.

iMovieiMovie er for dig der har en lille filminstruktør inden i dig. Med iMovie kan du nemlig lave din helt egen trailer eller video, og det styres meget nemt vha. Multi-touch teknologien, dvs. at du blot skal bruge dine fingre til at trykke, skubbe og trække for at redigere videoen.

Pages

Vil du gerne bruge din iPad til at kunne skrive længere tekster, som fx til noter mv. Så har Apple selv lavet et skriveprogram, Pages, som fungerer rigtig fint. Bryder du dig ikke om Pages, har vi her samlet 4 andre gode skriveprogrammer til iPad.

Du kan her læse mere om de forskellige apps.

Materiale og størrelse

Der er brugt ‘førsteklasses’ materiale ved iPad. Den er lavet af aluminium og glas, hvilket giver den en dejligt minimalistisk design, og samtidig holder vægten nede. Herunder har du nogle informationer om dens størrelse og vægt.

Højde: 241,2 mm, bredde: 185,7 mm, dybde: 9,4 mm, vægt (Wi-Fi): 652 g og vægt (Wi-Fi + Cellular): 662 g.

Andet

Det kan desuden være en god ide at købe et cover til den. Jeg har tidligere skrevet en artikel, hvor jeg har fundet de 7 fedeste iPad covers. Og er du også interesseret i et tastatur til den, så har jeg samlet de bedste tastaturer her.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *