Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Billigt internet og bredbånd er ikke nok længere

Billigt internet og bredbånd er ikke nok længere

Internet og bredbånd er blevet så integreret en del af hverdagen, at vi ikke rigtig tænker over det længere. Det er forventeligt, at der er internetforbindelse overalt, og det er først når den ikke er der, vi tænker over det. Men netop fordi bredbånd er blevet så vigtig en del af vores liv, er der også mange udbydere. Men billigt bredbånd i sig selv er ikke helt nok længere.

Priserne på bredbånd er meget ens

Der er efterhånden ikke mange kroners forskel på de forskellige udbyderes priser. Det skyldes, at konkurrencen er hård, og så ryger priserne typisk i bund. Det er godt nyt for os forbrugere, men kræver omvendt også nytænkning fra udbyderne. Telia har for eksempel været leverandør af internet og bredbånd i mange år, men fordi bredbånd er blevet så udbredt, må firmaerne forsøge at differentiere sig på anden vis.

Det har Telia bl.a. gjort ved at tilbyde samlede pakker, hvor du kan få TV, bredbånd, telefoni og mobilabonnement samlet hos én udbyder. Det er rart for os, der ikke gider bøvle med 5 forskellige regninger hver måned, men bare gerne vil betale det hele ét sted. Omvendt er prisen efterhånden det eneste konkurrenceparameter, da hastighederne efterhånden er så høje, at langt henad vejen i højere grad handler om dine kablers evne til at formøble den hastighed, der leveres.

Biografbilletter og streamingtjenester

Du kan selvfølgelig sagtens få hhv. bredbånd og telefoni fra flere forskellige udbydere, men ofte kan en udbyder tilbyde dig forskellige services, hvis du samler det hele hos dem. Hos Telia kan du f.eks. nyde godt af et bredt udvalg af streamingtjenester og endda få biografbilletter til halv pris hver uge.

Men uanset hvilke tjenester du har via dit mobil- eller bredbåndsabonnement, er det alt sammen for at styrke konkurrenceparametrene. Sandheden er jo, at priserne efterhånden er så strømlinede, at der ikke er megen forskel på priserne – men derfor handler det jo så om, hvad du rent faktisk får for dine penge.

Det kan være i form af div. tjenester, eller mere hastighed. Men så er vi tilbage til det udgangspunkt, at det i høj grad handler om det rette udstyr, for at kunne få reel og mærkbar glæde af en ekstrem høj hastighed.

Der er forskel

Selvom priserne på overfladen ser ens ud, så er der forskel. Dette kommer oftest til udtryk via div. gebyrer, som kan være forholdsvist svære at gennemskue. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt, at sammenligne priser og hastighed på internet. Ved hjælp af vores tabel, kan du hurtigt og nemt finde det internet, der passer bedst til dit behov og din økonomi.

Dit behov er måske lidt svært at fastslå, da det afhænger af, hvor meget du rent faktisk bruger, og der er efterhånden mange enheder, der trækker på internettet. Det kan være dit TV, din TV-boks, din mobil, din tablet og sågar dit ur. Alle disse komponenter kan potentielt bruge af din internetforbindelse, og så opleves nettet måske langsomt, når du bruger det på computeren.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *