Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
De 7 bedste blogs om IT, gadgets mv.
TV 2 Beep

De 7 bedste blogs om IT, gadgets mv.

Elsker du ligesom mig også gadgets, computer, IT og andet form for elektronik? Så vil du nok finde dette indlæg interessant. For i dette indlæg har jeg samlet de 7 bedste blogs (udover denne blog, selvfølgelig) – ifølge mig – om IT, gadgets mv.

Dette er de blogs som jeg besøger, når jeg søger efter nye anmeldelser, nyheder og viden. Og der er både specifikke sider til dig som er Apple fan, Windows fan osv. Det skal lige nævnes, at det alle er danske blogs.

1. TV 2 Beep

Beep

Man kan selvfølgelig ikke komme uden om TV 2 Beep, når vi snakker om gadgets, anmeldelser mv. David Guldager (som du nok har set i Godmorgen Danmark et par gange) og de andre journalister skriver ofte virkelig gode guides, og er meget opdateret, når du sker nye ting inde for IT-verdenen.

Dette er nok den hjemmeside jeg besøger oftest af disse 7 hjemmesider.

2. Elektronista

Elektronista

En anden hjemmeside vi selvfølgelig heller ikke kan komme uden om, er Elektronista. Det er Christiane Vejlø der stå bag Elektronista. Hvis navnet lyder velkendt er det nok fordi du har hørt hende i Radio24syv eller programmet Sladrehanken på DR3 (eller fordi hun er gift med stand-up komikeren Geo).

Emnerne på indlæggene hos Elektronista er alt lige fra apps og gadgets til digitale trends. De har desuden også et super godt magasin til, som du gratis kan hente på din Apple enhed.

3. Fagbladet 3F

Fagbladet 3F Digital

Ja, min første tanke var også hvad 3F havde med at gøre med digitale nyheder? Men ikke desto mindre har 3F faktisk en rigtig god nyhedssektion om IT skrevet af “IT-nørden” Steven Snedker. Han har simpelthen skrevet så utrolig mange imponerende gode guides om alt ligefra hvordan du får digitalt musik ud i stuen til anmeldelser af musikstreaming tjenester.

Du kan desuden spørge Steven om et IT problem som du oplever, også vil han måske skrive en guide om det på bloggen.

4. Alt til Windows

Alt til Windows

Har du et problem med din Windows computer eller bare ønsker noget information relateret til Windows, så skal du bare besøge Alt til Windows. For de har virkelig alt til Windows. Udover de har et hav af programmer som du frit kan downloade, har du også masser af gode tips og råd til Windows.

Har jeg i hvert fald et problem med Windows, er det første jeg gør ofte at gå ind på Alt til Windows – for de har ofte løsningen på mit problem. En anden side hvor du også kan få gode Windows tip er Windows7guide.dk.

5. Helpdesken

Helpdesken

Helpdesken er en side, som jeg lige er blevet introduceret til – og det er jeg utrolig glad for, at jeg er blevet. For siden er fyldt med gode og brugbare IT tricks og tips. Og det er alt ligefra hvordan du undgår Cookie advarsler i din browser til hvordan du kan sende en gruppe SMS fra din iPhone.

Siden er ikke ligeså stor (målt på antal indlæg) som mange af de andre anbefalede hjemmesider her, men det skal man ikke tage fejl af, når kvaliteten af indlæggene er så god.

6. Teknikalt

Teknikalt

Teknikalt er en privat blog ejet af Peter Wive. Her finder du masser af gode og brugbare IT tips. Det er alt ligefra hvordan du overfører gamle VHS bånd til DVD’er, til guides om Googles Chromecast.

Det er ligesom Helpdesken ikke en ligeså stor hjemmeside som mange af de andre, men du finder stadigvæk rigtig meget godt indhold her.

7. iPhoneCafe

iPhoneCafe

Så er der noget for Apple fanen, nemlig iPhoneCafe. Her finder du alt hvad du skal vide om iPhone. Ligefra anmeldelser om nye apps til de nyeste nyheder om Apple/iPhone.

Det er i hvert fald mit foretrukne sted, når jeg skal have nyheder om iPhone.

Dette var mine 7 ynglings blog om IT. Mener du, at jeg mangler en? Så skriv det nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *