Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
10 gode serier du skal se på Viaplay - Se dem her
Viaplay

10 gode serier du skal se på Viaplay

Vejret er så småt ved at blive lidt gråt og vådt, så hvilken bedre lejlighed er der så ikke til sidde derhjemme foran fjernsynet og se en god TV serie? Jeg har tidligere skrevet et indlæg med de 20 bedste film og Mads har skrevet om de 23 bedste TV serier på Netflix16 bedste film/serier på TV 2 Play, 11 bedste film hos Film2Home og 10 spændende tv-serier på HBO Nordic. Men har du ikke en Netflix konto, men i stedet en konto på Viaplay – så skal du ikke snydes af den grund.

For jeg har i dette indlæg samlet de 10 bedste TV serier, som du kan se på Viaplay. Har du ikke en konto på Viaplay, så kan du prøve første måned helt gratis (vil du herefter forsætte abonnementet koster det 79 kr./md). Du kan her oprette en gratis profil på Viaplay.

The Blacklist

The BlacklistRaymond “Red” Reddington, som er en af FBI’s mest eftersøgte person, møder en dag på FBI’s hovedkontor og overgiver sig. For han hævder, at han og FBI har det samme ønske, nemlig at fange farlige terrorister og forbrydere. Raymond vil dog kun hjælpe på én betingelse, nemlig, at han kun vil tale med den uerfarne agent Elizabeth Keen. FBI får hurtigt fat i den første terrorist. Men Raymond afslører, at dette blot er én af mange terrorister. Han har nemlig igennem de to seneste årtier lavet en lang liste over forbrydere, som FBI ikke kender. Dette er Raymonds sorte liste.

Outlander

OutlanderOutlander er baseret på den første roman ud af otte skrevet af forfatteren Diana Gabaldon. Serier handler om den gifte sygeplejerske Claire Randall som en dag træder igennem en af de gamle stencirkler på de Britiske Øer, og pludseligt bliver transporteret tilbage til 1743 i et Skotland, som af plaget af borgerkrig. Her oplever hun en tilværelse fuld af farer og intrigere. Og da hun en dag bliver tvunget til at gifte sig med Jamie Fraser, som er en af de lovløse højlændere, er hendes følelser splittet mellem ham og hendes mand fra hendes oprindelige tid.

The Walking Dead

The Walking DeadDe fleste kender nok til The Walking Dead og hvis ikke, så er det vist på tide. The Walking Dead handler om politimanden Rick Grimes, som har ligget i koma i flere måneder efter, at han blev skudt. Men da han vågner ser verden helt anderledes ud end før. Jorden er nemlig blevet overtaget af zombier, og han er nærmest den eneste tilbage der er live. Han begiver sig dog til Atlanta for at prøve at finde hans kone og søn og sammen med få andre overlevende, prøver de at gøre tilværelsen tryg ved at udrydde zombierne, men døden venter altid lige om hjørnet.

Lost

LostMan kan heller ikke komme udenom serien Lost, når man taler om gode TV serier. Lost handler om 48 personer, som overlever efter Oceanic Flight 815 styrter tusinde kilometre ude af kurs ved en mystisk Stillehavsø. Og her må de finde styrken til at samarbejde, hvis de alle vil overleve. Men det er nemmere sagt end gjort, for alle ikke lige villige til at samarbejde, og derudover har øen også nogen ukendt beboere, The Others, som ikke er helt ufarlige. Serien har oplevet en utrolig høj popularitet, og det er med god grund, for det er en rigtig god serie.

Da Vinci’s Demons

Da Vinci's DemonsDa Vinci’s Demons er en anmelderrost fiktiv serie (har bl.a. scoren 8,2 på IMDb) om geniet Leonardo da Vinci i 1400-tallets Firenze i Italien. Da Vinci vil afsløre religionens løgne og forsøge at undergrave et elitært samfund. Men dette er ikke ligetil, da den 25-årige kunstner og opfinders udover at kæmpe med sine indre dæmoner, også kæmper for sin fars anerkendelse og har en affære med Lucrezia Donati, som er Lorenzo de’ Medicis elskerinde. Jeg kan kun anbefale denne serie på det kraftigste. Du kan se første sæson af den på Viaplay.

Spartacus

SpartacusSpartacus er historien om den romerske gladiator og rebel, som blev forrådt af romerne og tvunget ind i slaveri, men som blev genfødt som gladiator. Han blev revet væk fra sit hjem og den kvinde som han elskede, for at blive fordømt til arenaens brutale verden, hvor hans kampe for liv og død var underholdning for masserne. Denne storslåede serie bygger på den rigtige historie om legenden Spartacus, som sammen med en gruppe gladiatorer i 73 år f.Kr. flygtede fra en gladiatorskole, og startede Spartacusoprøret med tilslutning af omkring 90.000 slaver.

The Mentalist

The Mentalist

Er du vild med krimier? Så vil du helt sikkert være vild med The Mentalist. The Mentalist er en moderne udgave er Sherlock Holmes. Vi følger i serien Patrick Jane, som oprindeligt arbejdede som clairvoyant bl.a. på TV. Dette stopper dog brat, da seriemoderen Red John en dag dræber både hans kone og datter. Herefter bruger han i stedet sine evner til at hjælpe CBI, hvilket bl.a. er grunden til, at de fanger Red John. Men Patrick Jane er så dygtig, at CBI også ønsker hans hjælp i andre sager. Men Janes metoder er ikke ligefrem traditionelle.

Venner

FriendsMan kan ikke komme udenom Venner (Friends), når man taler om gode serier. Venner er måske den mest kendte og populære sitcoms overhovedet, og jeg må indrømme, at det er nærmest er en serie jeg aldrig bliver træt af, selvom jeg har set afsnittet mange gange. Igennem 10 sæsoner følger man de 6 venners, hhv. Phoebe, Monica, Rachel, Chandler, Joey og Ross, succeser, nedture og deres helt unikke venskab i Central Perk i New York. De 6 venner er vidt forskellige, men stadig et så godt og unikt match. Du kan se alle 25 afsnit fra sæson 3 på Viaplay.

Unforgettable

UnforgettableUnforgettable er endnu en serie til dig, som er vild med krimier. Her følger vi kvinden og kriminalbetjenten Carrie Wells, som lider af sjælden lidelse. Nemlig hyperthymesia, som giver hende en fotografisk hukommelse, så hun kan huske alt. Dette kan være en usædvanlig god egenskab som kriminalbetjent, men det er faktisk ikke med sin helt gode vilje, at hun bliver en del af New York City Police Department. Men dette kan give hende mulighed for at opklare en ting, som hun ikke kan huske. Nemlig hvad der skete den dag, hvor hendes søster blev myrdet.

Dexter

DexterDexter er – hvor end underligt det lyder – vores alle ynglingsseriemoder. For Dexter er nemlig ikke ligesom de almindelige seriemorder. Nej, Dexter er nemlig sjov, intelligent og de fleste fra det kvindelige køn vil nok også mene, at han ser godt ud. Til daglig er han kriminaltekniker i Miami, hvor han opklarer kriminalitet om dagen. Men om aften udlever han sin store trang til myrderi. Men han kæmper med at finde en balance mellem hans ønske om den ægte lykke og hans trang til myrderi. Dexter er en mand i konflikt med sig selv.

Mener du, at jeg mangler nogen serier el. én serie? Så skriv endelig nede i kommentarfeltet – for så vil den blive tilføjet til listen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *