Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Gratis DVD/CD brænderprogrammer - Her er de 5 bedste
Gratis brænderprogram

De 5 bedste gratis DVD/CD brænderprogrammer

Selvom det er begrænset hvor meget vi bruger CD’er og DVD’er længere, kan der stadig være situationer, hvor vi gerne vil have lagt noget ned på en CD. Det kan fx være en CD med billeder fra et bryllup, en CD med dine ynglingssange, en CD med backup af vigtige filer, eller lignende.

Men der findes efterhånden så mange programmer, at det kan være svært at få overblik over dem. Derfor har jeg i dette indlæg samlet de 5 bedste gratis DVD/CD brænderprogrammer ifølge mig.

For skal du bare bruge det et par enkelt gange, kan du sagtens nøjes med et gratis program.

1. ImgBurn

ImgBurn

ImgBurn er et af de bedste gratis programmer til at brænde CD’er, DVD’er og sågar Blu-ray discs. Programmet har alle de nødvendige funktioner og understøtter en lang række formater. Du kan således både bruge ImgBurn til at brænde din yndlingsmusik ned på CD’er, din favoritserie eller film ned på Blu-ray, eller hvad du nu måtte få behov for. ImgBurn kan være lidt kompliceret for nybegyndere, men omvendt får du også mange gode funktioner i dette program. Du skal bruge mapper med dine filer, da du ikke bare kan drag-and-drop.

2. Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio er et mere enkelt og brugervenligt program, men omvendt har det så også tilsvarende færre muligheder end f.eks. ImgBurn. Du kan selvfølgelig stadig brænde de mest almindelige formater såsom CD’er, DVD’er og filer. Hvis du er på udkig efter et gratis programmer til at brænde CD’er og DVD’er, som bare skal kunne det mest grundlæggende, så er Ashampoo Burning Studio et udmærket valg. Programmet indeholder desuden et backup-tool til at brænde backups ned på flere forskellige discs ad gangen – en ret lækker funktion, hvis du spørger mig.

3. DVD Flick

DVD Flick

DVD Flick er et meget clean og enkelt program til at brænde CD’er og DVD’er med. Programmet understøtter langt de fleste formater, herunder mere end 45 videoformater, og det er eminent til at brænde filmklip ned på din DVD med ganske få klik. DVD Flick er et af de gratis programmer, som tillader at brænde video-DVD’er uden brug af filmapper. De få ulemper ved DVD Flick er bl.a., at programmet arbejder relativt langsomt, samt at det ikke er blevet opdateret siden 2009.

4. Starburn

Starburn

Starburn er et meget basalt gratis brænderprogram, som er perfekt til dig, som kun forlanger det allermest nødvendige og grundlæggende. Programmet har en lettilgængelig og enkel brugerflade, som styres via en ikon-baseret launcher. I Starburn har du mulighed for at brænde data, video-DVD’er og lyd-CD’er nemt og ligetil. Starburn mangler dog desværre en række gode funktioner, som nogle af de andre gratis alternativer har. Programmet understøtter f.eks. kun ISO, når det gælder billeder. Men alt i alt fungerer programmet fint nok til de fleste ting som lyd, filer og video.

5. BurnAware Free

BurnAware

BurnAware Free er en gratis version af det populære program, BurnAware. Gratisversionen er dog også helt udmærket, og fungerer til langt de flestes behov. Med BurnAware Free har du mulighed for at brænde filer, lyd-CD’er og video-DVD’er (godt nok fra mapper). Desuden har du mulighed for at brænde Blu-way discs, hvilket er en lækker, ekstra funktion. Du har dog ikke mulighed for at få understøttet lige så mange formater som ved nogle af de andre programmer ovenfor.

Har du spørgsmål til nogen af disse programmer, eller mener vi mangler et program? Så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *