Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Betalte antivirus programmer - Se denne guide

Guide til betalte Antivirus programmer

Det er de færreste som vil have deres computer inficeret med diverse malware eller andre virusser. Dog ændrer det desværre ikke på, at de fleste har haft problemer med virus på deres computer. Heldigvis findes der forskellige antivirus programmer, som kan mindske chancen for, at din computer bliver inficeret med virus. Derfor er et godt antivirus program et krav, hvis du vil have en sikker computer.

Men der findes efterhånden rigtig mange forskellige virusprogrammer – så det kan nærmest være svært at få overblik over dem alle. Vi har tidligere skrevet en Guide til gratis antivirus programmer, men i denne guide vil vi undersøge de forskellige antivirus programmer, som koster penge. Ofte opfylder de gratis antivirus programmer folks behov, men du får lidt flere funktioner og ofte bedre beskyttelse ved de betalte udgaver, hvilket også er naturligt, da de som sagt koster penge. (Søger du desuden også beskyttelse til din smartphone, kan du læse denne guide).

Dog skal det siges, at prisen i en del tilfælde faktisk ikke er lig med et bedre antivirus program. Der findes rigtig mange gratis antivirus programmer (bl.a. Avast), som klarer sig langt bedre en visse betalte antivirus programmer. Den væsentlige forskel på gratis og betalte antivirus programmer er hovedsagligt, at det gratis program ikke indeholder firewall. Firewall er et filter, som skal hindre og gøre dig opmærksom på uønsket trafik ind og ud af din computer.

Skal du vælge betalt/gratis antivirus program?

Om du skal vælge et gratis/betalt service kommer meget an på, hvilket styresystem som du har på din computer. Windows 7 og nyere styresystem har nemlig allerede en god indbygget firewall, så har du en computer der har styresystemet Windows 7 eller nyere, kan det ikke betale sig at bruge penge på et antivirus program. Der vil et gratis antivirus program som fx Avast være en fin løsning.

Men har du en computer, som har et ældre styresystem end Windows 7 – fx Vista, WX mm. – vil vi anbefale, at du køber dit antivirus program. Da deres indbygget firewall ikke er særlig godt og opdateret. Derfor har vi gennemgået et hav af test og fundet de 3 bedste betalte antivirus program, som vi vil anbefale, hvis du skulle bruge penge på dit antivirus program.

Det skal samtidig siges, at befinder du dig tit på usikre hjemmesider, som ingen tydelig afsender har, kan det være en god ide at investere i ekstra beskyttelse i form af et betalt antivirus program. Eksempler på usikre hjemmesider er spillesider, fildelingssider og pornosider.

Anbefalede antivirus programmer

Herunder har vi 3 af de antivirus programmer som vi mest kan anbefale dig at købe, nemlig

 • G Data InternetSecurity
 • Eset Smart Security
 • Kaspersky Internet Security

G Data InternetSecurity

G DATA InternetSecurity - Bedste Antivirus Programmer

G Data InternetSecurity bliver i flere forskellige test betragtet som det bedste betalte antivirus program til at beskytte ens computer mod nuværende og kommende malware. Samtidig har den mange brugbare funktioner, som fx børnesikring som beskytter dine børn mod skadelige hjemmesider. Dens firewall er også tilfredsstillende og over gennemsnitet.

Hvis man skulle komme med nogle ulemper ved G Data InternetSecutiry vil det være den ressourceforbrug, som ikke er helt tilfredsstillende. Og der findes heller ikke en dansk version af programmet (desværre). De har dog en dansk e-mail support, så du kan få hjælp på dansk, hvis der skulle opstå nogle problemer.

G Data InternetSecurity tilbyder på nuværende tidspunkt 3 forskellige løsninger til computer, som ligger i forskellige prisleje. De har en også en version til smartphone. Vil du gerne prøve det inden du køber det, kan du via deres hjemmeside prøve det gratis i 30 dage helt uforpligtende.

Prisleje: 169 kr.

Eset Smart Security

Eset Smart Security - Bedste Antivirus programmer

I flere test får Eset Smart Security en af de højeste score. Dens evne til at beskytte ens computer mod nuværende og kommende malware er en af de bedste på markedet. Samtidig bruger den et meget lav niveau af ressourcer, hvilket betyder, at den giver en minimal indvirkning på din computers hastighed. Dens firewall beskyttelse er middelmådig.

Eset Smart Security var før i tiden et antivirus program der primært var målrettet “nørderne” forstået på den måde, at det var et kompliceret program. Men i de seneste år er det ændret sig og i dag er brugervenligheden i top. Eset Smart Security findes både i dansk version og med dansk support. Hvis man skal komme med en ulempe, må det være prisen. Prisen ligger en del over det normale gennemsnit for et antivirus program.

Udover deres version til computere tilbyder de også en version til smartphone og mac.

Prisleje: 405 kr. for 1 år. Du kan prøve Eset gratis i 3 måneder her.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security Bedste Antivirus programmer

Kaspersky Internet Security er det sidste antivirus program i vores lille guide, og det roses især for dens evne til at beskytte ens computer mod nuværende og kommende malware og dens brugervenlighed. Mens malwaren og ressourceforbruget er middelmådigt. Du får derudover mange funktionaliteter med Kaspersky Internet Security som fx forældrekontrol mm.

Kaspersky Internet Security kan fås på dansk og med dansk support. Skal man komme med en ulempe omkring dette antivirus program må det primært være dens pris, som ligger i den høje ende. Samtidig bruger det lidt flere ressourcer end Eset Smart Security, men mindre end G Data InternetSecurity.

Prisleje: 499 kr. for 1 år

Konklusion

De tre antivirus programmers evne til at fjerne nuværende malware og kommende malware og toppen ligger i toppen og på ca. samme niveau. Samtidig har de 3 et middelmådigt firewall funktion, så det er andre parametre som du skal basere din beslutning på. Nemlig ressourceforbruget, sproget og prisen.

For det bedste program til at fjerne malware og med den bedste firewall – G Data InternetSecurity – er også den billigste af oevnnævnte, men det findes desværre ikke på dansk også bruger det flere ressourcer end de to andre, hvilket kan være to store ulemper for visse personer. Dette er ikke tilfældet ved Eset Smart Security, som både er mindre ressourcekrævende og på dansk – men dog med en højere pris.

Derfor må du gøre op med dig selv, hvad der betyder noget for dig. Er det prisen, ressourceforbruget eller sproget. Ved du det, ved du også hvilken antivirusprogram, som du skal vælge.

Ikke-anbefalede antivirus programmer

Spørger man folk er der ikke så mange der kender ovenstående antivirus programmer, men de fleste kender Norton, McAfee og BullGuard. Og dette er faktisk lidt ironisk, da mange test viser, at de ovenstående antivirus programmer klarer sig langt bedre. Derfor har vi herunder skrevet 5 antivirus programmer, som vi ikke kan anbefale dig at købe. Eller har du allerede en af nedenstående antivirus programmer, skal de måske overveje at skifte til en af de 3 ovenstående.

 • Norton by Symantec Internet Security
 • Panda Security Internet Security
 • McAfee Internet Security
 • BullGuard Internet Security
 • Trend Micro Titanium Internet Security 2013

Disse 5 antivirus programmer klarer sig langt dårligere end gratis antivirus program Avast, og må derfor betegnes som at være spild af penge. Nogle af disse antivirus installerer også andre programmer på din computer, som er helt unødvendige. Fx installere Norten en værktøjslinje under adressefeltet på din browseren, som sænker hastigheden på din internet forbindelse.

Samlet konklusion

Den samlet konklusion må derfor være, at skal du finde en nyt antivirus program skal du først finde ud af, hvilket styresystem som du bruger. Bruger du Windows 7 eller nyere behøver du ikke at købe dit antivirus program, men kan “nøjes” med en af de gratis virusprogrammer, som vi anbefaler i den anden guide.

Bruger du dermed en ældre version vil vi anbefale at du købet dit antivirus program, da dit firewall så vil være for svagt med et gratis antivirus program. Og der vil vi anbefale en af de overnævnte tre.

Har du et antivirus program som du er meget tilfreds/utilfreds med, så føl dig velkommen til at skrive om det nede i kommentarfeltet.

Share

One Comment

 1. Kim Reply

  Hej Casper,
  Fin artikel.
  Kan se du linker til min side, hvorfra man kan prøve Eset i 3 mdr. gratis. Og det er jo super, tak for det.
  Men kan også se, du skriver at prisen for Eset Smart Security er 405kr. Og det er også korrekt, hvis man køber den direkte på Eset egen side. Hvorfra du finder de dyreste priser.
  For ser du på selv samme produkt/ versioner. Så sælger jeg præcis samme vare for KUN 368 kr.
  http://www.ithansen.dk/kob-eset-antivirus/121-eset-smart-security.html
  Mvh. Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *