Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Gamer PC, mus, headset mv. - Den komplette guide

Gamer PC – Den komplette guide

Elsker du at spille computerspil, såsom fx Battlefield, Counter Strike osv. Så er du nok også bevidst om, at den bedste computeroplevelse opnås ved en computer, som kan køre ens spil uden nogen form for problemer. Føler du ikke, at det er tilfældet med din computer, skal du måske overveje at købe dig en gamer PC.

For folk der ikke ved hvad en gamer PC er, er en gamer PC kort sagt en computer, som er bygget til at kunne spille krævende computerspil. Det betyder dog ikke, at den ikke kan alle de almindelige ting – som fx Word, Photoshop mv. – men dens hovedformål er at kunne spil krævende computerspil.

Men har du ikke den store erfaring med gamer PC og dens udstyr (fx mus, tastetur mv.), kan det være svært at vide hvad man skal være opmærksom på. Derfor vil jeg i dette indlæg komme med gode råd til hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe dig en gamer PC (og evt. udstyr).

Herunder kan du trykke på det emne, du er interesseret i.

Gamer PC | Gamer mus | Gamer headset | Gamer tastatur | Computerspil

Gamer PC

Gamer PC

Når du skal ud og købe dig en Gamer PC, er der nogen ting mht. systemkrav, som du skal være opmærksom på. For som du nok ved, har mange af de nyeste spil høje systemkrav. Så for at kunne køre optimalt, er det vigtigt, at du har fokus på dette. Herunder har jeg skrevet systemkrav, som din computer minimum skal have.

 1. Processoren: Som minimum vil jeg anbefale, at du vælger en 3. generation i5 eller i7 (og meget gerne 4. generation) eller A6/A8, hvis det er processor fra AMD.
 2. Ram: Jeg vil anbefale, at der er minimum 8 GB RAM 1600 MHz (højere MHz giver utrolig lille effekt mht. computerspil) i computeren.
 3. Grafikkort: Der findes så mange forskellige grafikkort, så det kan være svært at holde styr og vide hvad der er godt og hvad der er mindre godt. Der er dog 2 ting du skal være sikker på mht. dit grafikkort. Det første er, at det er et dedikeret grafikkort (dvs. at den har dens egen private hukommelse, som ikke påvirker computerens RAM). Og den skal minimum have 1 GB dedikeret grafik RAM (dog helst mere).
 4. PladsDette har ingen indflydelse på din spille oplevelse, men det kan stadig være rart at have meget plads til ens spil. Kig derfor efter en 7200RPM harddisk med mindst 500 GB disk plads.

Man kan godt gå lidt på kompromis med ovenstående krav – men vil man have en rigtig god gamer pc, som kan spille de mest krævende spil i fremtiden, så vil jeg anbefale, at man følger ovenstående krav.

Der findes både stationære og bærbare gamer PC’er. Og hvilken en som du skal vælge, handler i langt høj grad om dine behov. Den store fordel ved stationær gamer PC er, at den ofte er en del billigere end bærbare, men på trods af det, er den stadig kraftigere/bedre. Samtidig er det nemmere at skifte/tilføje hardware i den, hvis du i fremtiden skulle have lyst til det. Men til gengæld fylder den langt mere og besværlig at flytte rundt på. Og det må siges at være den bærbare computers store fordel.

Skal du købe en ny gamer PC, fordi din nuværende er for langsom? Så prøv lige at læs vores guide til hvordan du får en hurtigere computer inden du køber en ny. I visse tilfælde vil de tips være nok til, at du kan spille dine spil på din nuværende computer.

3 anbefalede stationære gamer PC’er

Herunder kan du se 3 stationære gamer PC’er, som jeg personligt kan anbefale. Jeg har valgt at dele det op i “Dyr”, “Mellem” og “Billig”. Så lige meget om du vil ofre mange eller lidt penge på din gamer PC, vil en af anbefalingerne passe til dig.

Dyr: Fourze Gamer Extreme V2

FOURZE Gamer Extreme V2

Skal du have det bedste af det bedste, så er det Fourze Gamer Extreme V2 du skal have fat i. Med 4 GHz Intel Core i7 processor, 8 GB DDR3 RAM (kan udvides til 32 GB) og 3 GB GDDR5 dedikeret videohukommelse har du en computer som kan spille de nyeste spil og tungeste applikationer nu, og lang tid i fremtiden. Set til 9.699 kr.

Mellem: Lenovo Erazer X310

Lenovo Erazer X310Her er der tale om en gamer PC i den mellem pris klasse. Med 3,2 GHz (turbo op til 3,4 GHz) Intel Core i5-4460 processor, 16 GB DDR3 RAM og NVIDIA GeForce GTX 745 grafikkort (2 GB dedikeret RAM), har du en hurtig og kraftig computer der kan klare de fleste computerspil uden de store problemer. Set til 5.799 kr.

Billig: FOURZE Office9 V3

Fourze Office9 V3Så er vi nede i den billige ende og er perfekt til dig der ikke vil give særlig mange penge for en computer, men som stadig skal kunne køre de fleste spil. Der er tale om 3,1 GHz Intel Core i5, 4 GB RAM og delt videohukommelse (ikke optimalt). Du vil ikke kunne køre de nyeste spil med den, men de lidt ældre spil burde du kunne spille uden de store problemer. Set til 3.799 kr.

3 anbefalede bærbare gamer PC’er

Herunder kan du se de 3 bærbare gamer PC’er, som jeg kan anbefale.

Dyre: HP OMEN Notebook PC 15-5000no

HP OMEN Notebook PC 15-5000noEr du en seriøs gamer og skal have en bærbar computer som yder ligesom nogen af de bedste stationære gamer computer, skal du have fat i denne. Med 2,5 GHz Intel Core i7 processor (op til 3,5 GHz med Turbo boost), 16 GB DDR3 RAM 1600 MHz og 4 GB GDDR5 dedikeret videohukommelse kan du klare de mest krævende spil lang tid i fremtiden. Set til 13.999 kr.

Mellem: MSI GE60

MSI GE60Med en 2,4 GHz Intel Core i7 processor, 16 GB ram og Nvidia GeForce GTX 860M med 2 GB dedikeret DDR3 videohukommelse, har du her en rigtig fornuftig computer. Derudover er der også brugt SteelSeries tastatur (og forudinstalleret SteelSeries Engine) som er særlig velegnet til spil, så du bl.a. kan tilpasse tastaturets knapper efter dine behov. Set til 11.476 kr.

Billig: Asus K551LN

Asus K551LNDette er ikke en decideret gamer PC. Men vil du helst ikke ofre så mange penge som nogen af de ovenstående gamer computere, men stadig gerne vil have en god og solid computer, er denne Acer et godt valg. Med dens 1,6 GHz Intel Core i7 (op til 2,7 GHz med Turbo Boost), 8 GB DDR3 RAM og 2 GB dedikeret videohukommelse, er du godt rustet til de forskellige spil. Set til 4.799 kr.

Gamer mus

Gamer mus

At have en god mus er nødvendigt (at spille med mousepad’en på en bærbar, er bare ikke optimalt). Det er dog utrolig svært at sige hvilke slags gamer mus der er de bedste, da det i høj grad afhænger af dine præferencer. Men jeg herunder oplistet nogen ting, du skal være opmærksom på mht. gamer mus.

 1. DPI betyder “Dots Per Inch” og metoder hvor følsom sensoren er i musen. Dvs. at når du fx rykker din mus, registrerer den hvor langt musen har bevæget sig, og rykker din musemarkør på skærmen ligeledes. Desto højere DPI, desto mere følsom er sensoren. Hvor høj din skal være afhænger i høj grad af hvilke spil du spiller. Den mest almindelige er 1.200 – 2.000 DPI i First Person Shooter spil (fx Counter Strike). Men spiller du Real Time-Strategy spil (fx Age of Empires), hvor præcision ikke er så vigtig, kan der bruges mus med op til 5.000 DPI. Vær dog opmærksom på, at mange mus giver mulighed for at justere DPI inde i spillet, så du kan justere den efter dine præferencer.
 2. Trådløs/kabel mus. Der har været meget diskussion om hvad der er bedst: trådløs eller kabel mus. De fleste professionel gamer bruger alle kabel mus, da det kan være en lille forsinkelse ved trådløse. Denne forsinkelse er dog meget lille, så det er nok kun noget du skal være opmærksom på, hvis du er hardcore FPS spiller.
 3. Knapper. Om der skal være mange knapper på din mus, afhænger af hvilke spil som du spiller. Spiller du FPS spil (som fx Counter-Strike) har du ikke rigtig behov for knapperne, i samme grad som hvis du spiller RTS/MMO spil.
 4. Vægt. Generelt vil jeg anbefale en lidt let mus, især hvis du spiller rigtig mange timer om dagen (så du undgår irriterende musearme). Men igen, handler det i stor grad om præferencer.

3 anbefalinger

Herunder kan du se 3 gamer mus, som jeg kan anbefale; igen oplistet i 3 forskellige prisklasser.

Dyr: Razer Taipan

Razer TaipanHer er vi oppe i den dyre ende og til den seriøse gamer. Denne mus er lavet af mærket Razer, og musen har et ergonomisk symmetrisk design, som passer til enhver grebstil – om du så bruger fingerspidserne eller håndfladen som greb – og både til venstre- og højrehåndede. Der sidder 9 knapper/taster på den, og vægten er ca. 132 gram. Set til 649 kr.

Mellem: Razer Orochi 2013

Razer OrochiDette er endnu en mus fra den glimrende gamer mærke Razer. Der er her tale om en trådløs laser mus, med en 4G 6400dpi Laser Sensor som giver en utrolig præcision. Der er dog mulighed for også at køre med kabel, hvis det ønskes. Antallet af knapper/taster er 7, og den kører via Bluetooth 3.0 teknologi, som sidder i de fleste computere. Set til 490 kr.

Billig: SteelSeries Rival Optical

SteelSeries MusHer er vi så kommet nede i den lidt billigere ende. Den mus er fra mærket SteelSeries. Der er her tale om en 6500 DPI med optisk sensor, hvilket gør den perfekt egnet til de krævende spil. Du har dog mulighed for at justere den, så den passer til dine behov. Et klik tager 30 mill. sekunder at registrere for den. Set til 396 kr.

Gamer headset

Gamer headset

Lyd er nødvendigt i spil. Og ved mindre du sidder derhjemme, er det nødvendigt med et headset (det ville dine omgivelser sætte pris på). Der er ikke nogen specielt du skal være opmærksom på, udover at lyden skal være god, og at der sidder en mikrofon i headsettet. Derfor har jeg bare herunder kommet med mine 3 anbefaledes headsets.

Dette headset er udstyret med premium højttalere i 50mm, som er placeret tilpas tæt på dine øre for at give den absolut optimale lydoplevelse og fordel samt en støjreducerende mikrofon. Dette gør sammen med den gode pasform at du har en veludstyret lydoplevelse til de lange spilsessioner.

3 anbefalinger

Dyr: Skullcandy Gaming PLYR1

Skullcandy Gaming PLYR1Disse høretelefoner er til dig, som bare skal have det allerbedste. Du kan med disse høretelefoner vælge mellem 3 forskellige lydtilstande, hhv. spil, musik og film, så de passer til lejligheden. Det smart ved disse er også, at du nemt kan skjule mikrofonen, så de kan forvandles til hovedtelefoner som er perfekte til fx din smartphone. Set til 1.395 kr.

Mellem: SteelSeries 5H v3

SteelSeries 5H v3 Gamer HeadsetSteelSeries er kendte for deres høretelefoner, da de er noget af den højeste kvalitet du kan få – og SteelSeries er ingen undtagelse. De er udstyret med store lyddrivere, så du får en kraftig og balanceret lydoplevelse. De er samtidig nemme at have med på farten, da du kan gemme mikrofonen væk inde i høretelefonerne. Set til 539 kr.

Billig: Creative Labs Fatal1ty

Creative Labs Fatal1tyHer er vi nede i den billige ende. Men det betyder ikke, at det er noget værre bras. Disse høretelefoner med  støjreducerende mikrofon er fra Creative. De invendige polstrede ørepuder og hovedbøjle af fløjl giver dig maksimalt komfort selv under lange spillesessioner. Et par fine hovedtelefoner, hvis du ikke vil give for mange penge. Set til 271 kr.

Skal høretelefonerne være trådløse? Så har vi i dette indlæg samlet de 5 bedste trådløse høretelefoner. Eller hvis du bare søger almindelige in-ear høretelefoner, har vi i dette indlæg samlet de 5 bedste ifølge os.

Gamer tastatur

Gamer tastatur

Den sidste spille tilbehør jeg vil komme ind på her, er tastatur. For det er ikke helt lige meget hvilket tastetur som du har. Det er selvfølgelig ikke det der gør forskellen på om du er en rigtig god spiller eller en rigtig dårlig spiller, men det kan have den afgørende betydning i visse situationer. Der er nogen ting du skal være opmærksomme på her.

 1. Macro. Spiller du RPG/MMO spil kender du sikkert vigtigheden er de forskellige programbare taster (også kaldt macro), som er taster du kan indstille til at gøre noget bestemt i spillet. Og spiller du derfor RPG spil er det vigtigt, at du tjekker hvor de forskellige taster sidder på tastaturet og om det derfor er nemt for dig at kunne trykke på de forskellige knapper.
 2. PS/2. Selvom de fleste tastaturer i dag kører over USB, er det faktisk ofte den bedste løsning at køre med tastaturer der forbinder sig til computeren via PS/2. For det først kan du med PS/2 have et tastatur med support for NKRO, og derudover er der ingen forsinkelser, hvilket kan hænde ved tastaturer der forbinder via USB.
 3. Switch. Switch står for den komponent der registrerer dit klik og som herefter sender det videre. Der findes generelt 3 typer: Membran switch, scissor-swith membran switch og mekaniske switch. Her kan den mekaniske switch, som sidder i mekaniske gaming tastaturer, anbefales.

3 anbefalinger

Herunder kan du se mine 3 anbefalinger.

Dyr: Razer Anansi

Razer AnansiDette tastatur er lavet af Razer, og er i den dyre prisklasse. Det egner sig bedst til MMO spil (fx World of Warcraft). Med dette tastetur har de et hav af forskellige muligheder mht. kombinationstaster som du bruger til at give forskellige kommandoer. Samtidig er der lys i, hvilket kan være til gavn når det er mørkt. Set til 835 kr.

Mellem: Roccat Isku

ROCCAT IskuMed Roccat Isku er vi nede i den lidt billigere ende, men stadig med masser af lækre funktioner. Der er bl.a. i alt 36 makrofunktioner og 3 tumbster-taster som nemt kan nås, blåt tastebelysning med 6 lysstyrkeniveauer, 8 medie- og hottaster (25+ funktioner der kan tildeles) og meget andet. Set til 692 kr.

Billig: Mad Catz V.5 Nordics

Mad Catz V.5 NordicsSå er vi nede i den lidt billigere ende, men stadig med et fancy og smart design. Der er gode muligheder for makrofunktioner med dette tastatur, og den røde belysning i tasterne kan være rigtig behjælpelig, hvis der er lidt mørkt der hvor man sidder. Vær dog opmærksom på, at dette tastetur ikke er kompatibel med Windows 8. Set til 405 kr.

De ovenstående 3 tilbehør, er de vigtigste tilbehør. Men der findes masser af andet tilbehør, som kan gøre spilleoplevelsen lidt federe. Det kan fx være gode musemåtter osv. Du kan her finde en oversigt over dem her.

computerspil

Computerspil

Der findes mange hjemmesider, hvor du kan købe dine computerspil, som fx Wupti, CDON mv. Men hvor er det billigste at købe spillene? Jeg har valgt 4 af de nuværende mest populære computerspil, også har jeg fundet den webshop, som sælger spillet til den billigste pris. Jeg har tidligere skrevet en artikel om 3 populære computerspil3 populære gratis computerspil og hvordan du gratis kan låne computerspil, så her er der derfor 4 andre populære computerspil.

Skyrim

SkyrimEr du vil med adventure, så kender du nok allerede til Skyrim. Dette utrolig populære spil tag der til Skyrim, det nordlige og bjergrige hjemsted for Nord folket. Her skal du kæmpe mod en urgammel ondskab – nemlig dragerne. Og den eneste der kan forhindrer, at dragerne ødelægger det hele, er dig. Grafikken er et kapitel for sig, og ligesom de tidligere udgaver bliver du ført ind i levende og fantastisk verden. Set til 58,68 kr. hos Oneplay.

Football Manager 2015

Football Manager 2015Football Manager er ikke det typiske gamer spil, men det stadig en af de mest populære computerspil. Med det kan du lege Mourinho og føre Chelsea til mesterskabet i Premier League, eller starte i 2. division i Danmark og nå til tops i Superligaen. Mulighederne er store i Football Manager – og her styrer du alt fra taktik til pressemeddelelser og meget andet. Du finder bare ikke et bedre fodbold manager spil.  Set til 179,35 kr. hos Oneplay.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V (også kaldt GTA 5/GTA V) er et action-adventure spil, som foregår i en åben verden. Det er et third-person shooter videospil. Der er også mulighed for online multiplayer mode i dette spil, hvor der kan være op til 16 spillere i det samme spil. I GTA 5 kan du rende rundt og lave din helt egen anderledes hverdag i den sydlige og korrupte del af Californien, men også udfordre dig selv med mange utallige kriminelle jobs. Set til 349 kr. hos CDON.

Notabene: Tag forbehold for, at priserne kan være ændret siden dette indlæg blev skrevet.

Har du desuden problemer med en langsom internet forbindelse, når du spiller online? Så læs vores guide om optimalt internet til gaming, og vores e-bog til hvordan du får hurtigere internet.

Share

109 Comments

 1. Mads Pinvig Reply

  Hej.

  Jeg er en af de typer gamere, der elsker at gå op i spillenes grafik og detaljer, men for mig er det jo så også vigtigt, at jeg har en meget god Gamer-PC, som jo så kan opfylde alle kravene, og en af grundene til, at jeg blandt andet skriver er, fordi at jeg snart skal konfirmeres og derfor kunne jeg jo ligesom godt tænke mig en god Gamer-PC, som jo så helst være en Gamer Bærbar, men mit spørgsmål til dig/Jer er så:
  “Hvilken Gamer Bærbar skal jeg så vælge, hvis jeg gerne vil køre nogle af de nye/nyeste spil på okay høj grafik og ydeevne? (Krav: Grafik = Medium – Ultra Settings, ikke lavere!)”…
  PS. Du kan eventuelt prøve at kigge på http://www.medion.dk‘s hjemmeside, da de faktisk har en masse gode Gamer Bærbare, men prøv at find en fornuftig pris, tak… – tak på forhånd! :-)

  Kærlig Hilsen, Mads.

 2. Jonathan Reply

  Hej Mads,

  Mange tak for dit spørgsmål.

  For at give dig en anbefaling af en gamer PC, må jeg først vide hvad din budget er? Ellers er det lidt svært for mig at komme med en anbefaling :-) Som normalt vil ikke anbefale at købe bærbare computere via Medion.

  Bedste hilsner
  Jonathan

  P.s. håber du får en dejlig konfirmation :-)

  1. Jakob Iversen Reply

   Jeg overvejer at købe “Lenovo IdeaPad G780 2182-95G” som er den billigste bærbar du anbefaler, skal enligt bare bruge den til at spille World of Warcraft på, er det noget du anbefaler? Og hvor meget larmer sådan en`? :D

   MvH Jakob.

 3. Jonathan Reply

  Hej Jakob,

  Først og fremmeste tak for din kommentar, og ros af hjemmesiden – det sætter jeg stor pris på.

  Den tidligere Lenovo var desværre udgået hos Proshop, så jeg har fundet en anden Lenovo hos Wupti (se oppe i indlægget). Med denne Lenovos egenskaber, vil du sagtens kunne spille World of Warcraft. Computeren opfylder de anbefalede systemkrav og mere til, til fx World of Warcraft: Mists of Pandaria – så det burde du sagtens kunne.

  Jeg har desværre ikke prøvet denne model, så derfor vil jeg desværre ikke kunne sige, hvor meget den larmer. Jeg og min bror har dog selv en Lenovo (en anden model), som nærmest ikke larmer. Om det samme er tilfælde med denne computer, kan jeg derfor ikke 100% sige – men min tro er, at den ligesom jeg og min brors nuværende Lenovo, ikke larmer særlig meget.

  Håber det var svar på dine spørgsmål, og ellers så skriv endelig igen.

 4. Jakob Iversen Reply

  Hej Igen, kom lige til at tænke på noget andet, hvordan er det at spille på Windows 8? Har faktisk ikke hørt meget positivt om det.. hvad siger du om det? :D

 5. Jonathan Reply

  Hej Jakob,

  Det eneste problem jeg har oplevet mht. til spil og Windows 8 er, at der kan opstå problemer med at spille nogen af de rigtig gamle spil på Windows 8. Fx har jeg ikke kunne spille Empire Earth på min Windows 8 computer (men det er også et spil helt tilbage fra 2001).

  Men ved nyere spil har jeg ingen problemer oplevet.

 6. Jonathan Reply

  Hej Magnus

  Tak for dit spørgsmål.

  Det er helt sikkert en udmærket ‘begynder gamer-PC’, med dens 4. generation Intel Core i5 processor og 8 GB ram. Og grafikkortet er også udmærket.
  Men det kommer selvfølgelig også an på hvilke spil som du spiller; du kan bl.a. her se hvordan grafikkortet performer ved de forskellige spil: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-750-ti/performance.

  Men alt i alt er det en udmærket gamer-PC taget dens pris i betragtning :-)

 7. Jonathan Reply

  Hej Michael,

  Ja, det er det helt sikkert. Den har en 4. generations I5 processor med 3,4 Ghz, 8 GB ram og 3 GB dedikeret grafik ram, hvilket er super godt.
  Så det er helt sikkert en rigtig god gamer PC, som vil kunne spille alle spil i den nærmeste fremtid uden nogen form for problemer.

  // Jonathan

 8. Mark Møller Reply

  Hej! :)
  Jeg så lige din side og tænkte du måske kunne hjælpe mig.
  Jeg står i et lille dilemma, om jeg skal købe ny gamer pc eller forny min nuværende gamer pc(Stationær).

  Jeg har følgende opbygning (Såvidt jeg kan se – muligvis små fejl, da jeg ikke er så meget inde i det med indholdet i computeren)
  Styresystem: Windows XP
  Processer: Intel(R) Core(TM2) Quad CPU Q8300 2,5GHz (4CPUs)
  Ram: 3,25GB – 2,5GHz
  Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 260
  Plads: 500GB

  Det er en gammel Stationær, men den lever stadig op til spillenes krav og kører det hele på ultra grafik og flydende. Men jeg tvivler lidt på om den bliver ved med det, og tænker at den snart skal opgraderes til noget bedre, eller bygges om.

  Jeg overvejer at sælge den, men det lader ikke til at den umiddelbart kan sælges for den helt store sum penge. Så jeg ville høre dig ad hvad den evt. kunne være værd på dagens marked, og om det kan betale sig at bygge sådan en gammel sag om, eller om man skal få det for den man kan og så købe en ny komplet stationær? :)

  Mvh Mark Møller

 9. Jonathan Reply

  Hej Mark

  Tak for dit spørgsmål.

  Det fuldstændig an på hvilke spil det er som du skal spille. For kan du spille de spil som du spiller med fuld grafik, er det vel fint nok. Men jeg antager, at det er lidt ældre spil du spiller, da jeg ikke kan forstille mig, at den kan køre alle de nyeste spil i højeste grafik.

  Men vil du gerne spille nogen af de nyeste spil nu og/eller i fremtiden, vil jeg nok anbefale dig at købe en ny, og prøve og sælge den (selvom du nok ikke kan få så meget for den). Nu ved jeg ikke lige hvilke slags computer det er som du har, men jeg tror, at det vil være besværligt og begrænset hvor meget du kan opgradere en sådan forholdvis gammel computer.

  Men igen, det afhænger fuldstændig af dine behov. Skal du spille spil, som kun skal bruge en lille marginal bedre computer end den du har nu, kan det måske anbefale sig at opgradere den. Mens skal du spille spil der kræver en væsentlig bedre computer end din nuværende, vil det nok være klogest at købe en ny, da det ikke vil kunne betale sig at opgradere den.

  Håber det var svar på dit spørgsmål, og ellers så skriv endelig igen :-)

 10. Laila Najafi Reply

  Hej :)
  Jeg er slet ikke inde i alt det der computer-snak – jeg fatter ikke en skid og derfor kan jeg kun fokusere på designet.
  Jeg vil høre om du kender nogle gode gamer computere (blot kunne køre WoW og andre mindre spil) fra mærket Packard Bell, eftersom jeg har forelsket mig lidt i det design :)

  mvh
  Laila N.

 11. Jonathan Reply

  Hej Laila

  Mange tak for dit spørgsmål.

  Altså hvis jeg skal være ærlig, vil jeg normalt ikke anbefale en Packard Bell, da jeg mener, at du kan få mere for pengene ved andre mærker. Men skulle jeg anbefale én, så vil det nok være denne. Den har en kraftig processor og et rigtig godt grafikkort. Det eneste den halter lidt på er dens RAM, men det er nok til at spille spil som fx WoW og lignende.

  Ligger den inde for dit prisniveau? Hvis ikke, så sig endelig hvad dit prisniveau er – så skal jeg prøve at finde én der passer til det.

 12. Laila Najafi Reply

  Hej igen :)

  Den ser fin ud, men tror den er lidt over mit pris niveau som studerende :)
  Har du lige umiddelbart nogle ideer? Det behøves ikke være Packard Bell, men den du foreslog under bærbare computere (Lenovo) er ikke lige mig ^^
  Mange tak for hjælpen :)
  – Laila N.

 13. Mathias Reply

  Hej! :-)
  For det første, super god guide! Den hjalp mig faktisk rigtig meget! :-)
  Jeg står i den situation, at jeg er ny til det med PC gaming, har altid spillet på konsol, men nu skal det laves om! Jeg har derfor INGEN forstand på Gamer PC’er, men jeg har fundet den her, som jeg har aftalt med ham at købe på lørdag. (Link fjernet, da det ikke længere er aktivt, red.)
  Kunne være fedt hvis jeg lige kunne få dit feedback, angående om jeg får en god Gamer PC til prisen?
  Kunne godt tænke mig at køre Skyrim og WoW på ultra settings, ville dette være muligt med denne Computer?
  Den er for resten 2 år gammel :-)

 14. Jonathan Reply

  @ Laila: Ja, ellers vil jeg anbefale denne Acer: http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/ACNXMFGED003/acer-aspire-e-series-15-6-barbar-computer. Her får du langt mere for pengene end én Packard Bell. Den har en kraftig processor, mange RAM og et udmærket grafikkort. Den vil uden problemer kunne spille spil som WoW og lignende. Du får ikke en bedre computer til den pris. Er den for dyr, kan du evt. tage denne Asus: http://www.expert.dk/asus/r510laxo148h156pc/p/19804/. Den har samme processor og RAM, men dens grafikkort er væsentligt dårligere. Er det computere, som ligger inde for dit prisniveau?

  @ Mathias: Det glæder mig at høre, at du kan bruge guiden :-) Det er helt sikkert en rigtig god computer du får fat i det, og et rigtig godt køb. Og du burde sagtens kunne spille spil som Skyrim og WoW på ultra settings med den computer.

 15. Laila Najafi Reply

  Mange tak for svaret :) Syntes den Acer lyder fornuftig – tak for hjælpen :)

  – Laila

 16. Daniel Reply

  Hej Jonathan. Jeg har et spørgsmål ang. en bærbar computer som jeg har “overtaget” fra min mor, og jeg undrer mig over at den ikke engang vil spille simple spil, som feks. det første counter strike. Det er en HP probook 4730s (Intel core i3 processor, 2,3 ghz, 4gb ram, og et Ati radeon hd 6490m grafikkort) ved godt det ikke er det hurtigste dyr på markedet, men burde den ikke kunne køre sådanne spil flydende? Håber det er et spørgsmål som du lige gider at svare på, har brug for en mand med ekspertise ;) Tak og god dag

 17. Jonathan Reply

  Hej Daniel

  Jo, det lyder meget underligt. Computeren burde sagtens kunne køre spillet uden nogen form for problemer.

  Det kan måske skyldes, at der kører for mange Apps (fx Skype, Spotify og lign.) samtidig, som bruger computerens CPU. Prøv evt. at installere Game Booster http://www.iobit.com/gamebooster.html, aktiver det og se om du da kan køre spillet.

  Installer evt. også SystemCare http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html og kør en grundig skanning og reparer, så du får ryddet grundigt op på computeren.

  Lad mig endelig høre, om det hjælper :-)

 18. Anders Reply

  Jeg har kigget efter computere men ved ikke så meget om det. Jeg skal bruge den til at redigere videoer hurtigt uden ”lag” og surfe på nettet og den må ikke være dyrer end 3000,-

  Kan i Hjælpe mig ?

 19. Jonathan Reply

  Hej Anders

  Tak for dit spørgsmål.

  Ja, det kan vi selvfølgelig godt. Den computer som jeg kan anbefale allermest til en pris på under 3.000 kr. er denne Lenovo. Bedre computer får du ikke til den pris. Den har en udmærket processor og antal RAM. Den vil sagtens kunne opfylde de krav, som du har til den.

  Lad mig endelig høre, om det er en du vil være interesseret i.

 20. Mathilde Reply

  Hej.
  Jeg håber du kan hjælpe mig. Jeg har ikke specielt meget styr på, hvad en ”god” gamer PC er. Jeg har fulgt din guide, og prøvet at kigge på lidt forskellige computere.
  Og har fundet disse to:

  http://www.computersalg.dk/produkt/2086285/acer-predator-g3605_h_elp-tower-1-x

  Jeg spiller primært SIMS, og den skal også kunne klare alle udvigelsespakkerne til det.

  Er det noget du kan anbefale, eller har du et bedre bud?

  MAX PRIS: 10.000, men meget gerne under ;)

 21. Jonathan Reply

  Hej Mathilde

  Mange tak for dit spørgsmål.

  Umiddelbart burde de to computere kunne køre The Sims uden de store problemer. Dog vil jeg på det kraftigste ikke anbefale Acer Aspire, da dens grafikkort ikke er særlig godt.

  Acer Predator G3-605 er derimod en fin gamer computer. Jeg vil dog anbefale, at du lige køber opgraderingen til 6.999, som kan købes hos Wupti. Den er væsentlig bedre, da den har 12 GB RAM ift. 8 GB RAM som den anden har, plus et væsentligt bedre grafikkort.

  Her vil du få en virkelig god gamer PC :-)

 22. AndersEng Reply

  Hej Jonathan

  Jeg har aldrig rigtigt haft en gamer pc, men en super god HP Gamer Bærbar.
  Da jeg snart har konfirmation, ( næste år ) og godt kan lide og være på forkant med hvad jeg gerne vil købe, vil jeg lige høre hvad du syntes om den her. Man kan tilpasse den med opgraderinger, som jeg vil sætte pris på at du lige tjekkede.

  (Linket eksisterer ikke længere, red.)

  Så vil jeg gerne høre hvad du ville sætte på af ekstra opgraderinger, ( helst under 8000kr. ) Eller om den er god nok som den er der, vil du eventuelt være sød og skrive hvad for nogle opgraderinger der skal på hvis der altså skal det…

  Så er der også en skærm…

  http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/pc-skarme/VISEO27DBMD/packard-bell-27-pc-skarm-viseo-273dbmd-led#tab-more-info

  Hvad syntes du om skærmen og er den ok, til Shark Brutality?

  Der medfølger et Devastor tastatur med Computeren, og hvad syntes du om det?
  Jeg har en udmærket Razer Mus, så behøver kun, skærm, tastatur, og selvfølgelig computeren…

  PÅ FORHÅND TAK FORDI DU GAD OG LÆSE DET !

 23. Jonathan Reply

  Hej Anders

  Tak for dine spørgsmål.

  Det er en udmærket computer du har fundet der. Afhængig af om du skal spille de nyeste spil i højeste opløsning, vil jeg dog anbefale, at du evt. opgraderer grafikkortet og RAM. Ved at opgradere RAM til “G. Skill Ripjaws 2133 Mhz 4x4GB” og grafikkortet til “MSI GTX 760 TwinFrozr 2GBD5 Gaming” vil computeren koste 7.580 kr. (dvs. under de 8.000 kr.).

  Det er ikke en særlig god gamerskærm den fra Packard Bell, da den har en utrolig høj responstid (6 ms), hvilket ikke er godt – især hvis du spiller FPS spil. Der vil jeg hellere anbefale denne fra Asus til nærmest samme pris: http://www.sharkgaming.dk/vs278h.html (da den har en responstid på 1 ms).

  CM Storm Devastator er et udmærket gamer tastatur.

  Håber der var svar på dine spørgsmål, og ellers må du endelig sig til :-)

 24. Jonathan Reply

  Hov, ja. Det var jeg ikke lige opmærksom på. Ja, du skal helt sikkert også have en ekstra LagerDisk. For som standard har den kun “Systemdisk” (dvs. der hvor Windows o. lign. ligger) – så derfor skal du også have en “LagerDisk”, så du har plads til filer, musik, spil osv. :-)

 25. AndersEng Reply

  Hvor stor skal lagerdisken være?

  Den må meget gerne kunne have mange spil…

  Som store moderne spil…

 26. AndersEng Reply

  Hej Jonathan

  Vil du være sød at komme med nogle forslag til nogle computere, som dú selv ville vælge, som er meget god, og helst under 7.500kr…

  Tak

 27. AndersEng Reply

  Undskyld jeg skriver så meget, og ikke har fået tænkt på at skrive det hele under en kommentar…

  Men en god Stol man kan game i?

  Helst under 1000kr

  1. Jonathan Reply

   Hej Anders

   Beklager det sene svar.

   Altså jeg synes, at den du fandt hos SharkGaming var rigtig god – og den vil jeg da anbefale dig at købe, da du ikke rigtig får bedre computere til den pris andre steder. Men vil du dog ikke købe den, har jeg fundet denne Acer hos Wupti. Den er ca. ligeså god som den hos SharkGaming.

   Mht. kontorstole vil jeg anbefale dig at tage ud i din lokale Jysk, Ikea eller lign. og prøve de forskellige computerstole, da det helst er noget man skal prøve og ikke købe over internettet, da vi har forskellige præferencer. Gider du dog ikke det, har jeg fundet denne til dig, som nok er den bedste computerstol, du kan få til under 1.000 kr.

 28. heidi Reply

  Hejsa

  Håber du kan hjælpe os. Vi er på udkig efter en gamer pc til vores søn der bliver 10 nu her. Han har ad/hd samt er handicappet. Han spiller mange simulator spil som farming osv. Men vores bærbare kan ikke have alle de spil liggende trods den er af ok kvalitet/str. Det skal være en stationær og gerne indenfor 3-4.500 da der jo også skal udstyr til. Er der noget du kan anbefale som også er nemt for forældre der er it-vage?
  Måske nogle gode råd til os som Førstegangs købere

  Vh heidi

 29. Jonathan Reply

  Hej Heidi

  Tak for dit spørgsmål.

  Man kan ikke få en decideret gamer PC i den prisklasse, men man kan få almindelige computere, som sagtens vil kunne klare spil som Farming og lign. Jeg har fundet denne HP, som har et helt vildt godt grafikkort og er en rigtig god computer til den pris. Den vil kunne køre de nyeste spil, og spil som Farming og lignende uden problemer. Det vil være en rigtig fin computer, og en computer der vil passe perfekt til jeres behov.

  Kommer vi længere ned i prisklassen begynder computerene ikke at have dedikeret grafikkort, hvilket ikke er godt.

 30. Musti Reply

  Hej.
  Vil du stadig anbefale den stationære computer (i mellem klassen) som du har anbefalet længere oppe? (Fourze gamer pearl). Og vil den Kunne klare det nyeste Sims – uden problemer, som udkommer her i efteråret?
  Mvh
  Musti

 31. Jonathan Reply

  Hej Musti

  Nej, jeg kan ikke længere anbefale den, da der nu er kommet en væsentlig bedre én end den, til ca. samme pris. Nemlig “HP Pavilion 500-307no” (du kan finde den nu oppe i indlægget i stedet for “Fourze gamer pearl”. Og den vil du sagtens kunne spille det nyeste Sims med, som udkommer her til efteråret.

 32. Jenni Reply

  Hej Jonathan

  Jeg er på udkig efter en gamer bærbar til min kæreste. Han spiller LOL og sådan noget. Han skal kunne bruge den til at spille på, men også til sit studie. Jeg har ingen forstand på grafik og sådan noget, så jeg er helt på bar bund. Mit budget er omkring 6000. Jeg er godt klar over de ikke rækker langt, men det er budgettet. Har du nogle forslag til hvad jeg skal kigge efter?Håber du kan hjælpe.

  Mvh.

  Jenni

 33. Jonathan Reply

  Hej Jenni

  Tak for dit spørgsmål.

  Den computer som jeg anbefaler i dette indlæg, Acer Aspire E5, vil være et rigtig godt bud der vil passe hans kriterier perfekt. Den vil sagtens kunne spille spil som LOL o.l. Nu siger du dit budget er 6.000 kr., så jeg fandt også denne: Acer Aspire V5, som koster 5.999 kr. Den har et bedre grafikkort end den anden (den har 4 GB, mens den anden har 2 GB). Så om I vil ofre lidt mere for en lidt bedre computer er op til jer :-)

  Vil han gerne have en større skærm (hvilket kan være meget rart, hvis man spiller, men måske ikke så godt, når man skal transportere den med på sit studie) fandt jeg denne: Asus F751 til 5.999 kr. Den er ligeså god som den første (altså den til 5.299 kr., men har et 17″ skærm ift. den anden som har en 15″ skærm).

  Håber det kan jer hjælpe jer, og har I andre spørgsmål, så skriv endelig :-)

 34. Henrik Reply

  Hej
  Jeg skal bruge en bærbar gamer til min søn på 11.
  Han spiller minecraft og war of , ja ved ikke helt hvad det hedder, må jo godt være lidt til større spil når han bliver ældre.
  Vil man kunne se en liste over grafik kort som ville være stillet op alt efter hvo gode de er. ?
  Hvis du har nogen bud så skal det være max pris på 6500
  Ville det evt være ok at købe brugt?
  På forhånd tak
  Vh Henrik

 35. Jonathan Reply

  Hej Henrik

  Tak for dit spørgsmål.

  Det du skal kigge efter mht. grafikkort er (1) først og fremmeste, at det er et dedikeret grafikkort (det bliver ofte nævnt ved specifikationer af computeren) samt (2) hvor mange GB ram grafikkortet har (det bliver også ofte nævnt ved specifikationer af computeren). Jeg vil minimum anbefale, at den har 2 GB dedikeret ram, men helst mere. Jeg har lavet en screenshot hvor jeg har markeret disse to ting, så du kan se hvordan man ser det: http://screencast.com/t/wPRcTwC2il

  Da dit budget er 6.500 kr. vil jeg helt sikkert anbefale dig at købe en ny computer, da du sagtens kan få en rigtig fin computer til den pris (var dit budget lavere – fx 3.500 kr. – vil jeg anbefale en brugt). Det skal dog siges, at du ikke kan få en decideret gamer PC til 6.500 kr. – men du vil sagtens kunne finde en PC, som ville kunne opfylde din søns krav (altså Minecraft og fremtidige lignende spil mv.).

  Jeg har fundet den bedste 15″ og 17″, så kan du selv vælge hvilken én der passer bedst til din søn (skal han blot bruge den til at spille, vil jeg anbefale en 17″, men skal han også transportere den, vil jeg anbefale en 15″).

  15″: Den bedste 15″ bærbar computer jeg har kunne finde, er denne HP Envy. Med en Intel Core i7, 8 GB ram og 4 GB dedikeret ram til grafikkortet er dette en rigtig fornuftig computer.

  17″: Den bedste 17″ jeg har kunne finde er denne Acer Aspire. Den har en Intel Core i5, 12 GB ram samt 2 GB dedikeret ram til grafikkortet.

  Det er umiddelbart de to jeg vil anbefale. Har du spørgsmål, så skriv endelig igen :-)

 36. Henrik Reply

  Hej igen Jonathan

  ja kan se den HP har fine data, men har så også hørt de har et problem med at komme af med varmen, eller er det kun ældre modeller ??
  er det noget du har hørt om ??

 37. Jonathan Reply

  Hej Henrik

  Jeg har faktisk selv en HP og jeg har ikke oplevet problemer med, at den bliver for varm. Men jeg er også opmærksom på, at den skal stå på et fast underlag og jeg fjerner engang i mellem støv fra udluftningen (se desuden dette indlæg for flere råd: http://www.billigste-internet.dk/koler-baerbare-computer-ned/). Så, så længe din søn er opmærksom på det, vil jeg umiddelbart ikke tro, at han skulle opleve problemer med varmen.

 38. Jim Reply

  Hej jonathan

  Skal til at købe ny pc, helst en bærbar, men er meget i tvivl hvad den skal inholde og alt det, Har ikke den store videnskab inden for pc nemlig. Den skal bruges til tunge spil, feks. Til wow, vil gerne kunne spille wow på ultra sætting uden den minste lag,
  Har kigget på dem her, men hvis du kan anbefalde en der er bedere, eller udpege en af dem som du vil sige er den rette ville det være fedt :)
  Ps. Det er en Super guide,

  http://www.wupti.com/produkter/computer-og-it/computere/baerbare-computere/msi-gp70-2pe-084ne-leopard-3?cid=af_943703000000

  http://www.wupti.com/produkter/computer-og-it/computere/baerbare-computere/asus-g550jk-cn432h

  http://www.wupti.com/produkter/computer-og-it/computere/baerbare-computere/asus-n750jk-t4198h#reviewsHeadline

  http://www.wupti.com/produkter/computer-og-it/computere/baerbare-computere/lenovo-y50-70

 39. Jonathan Reply

  Hej Jim

  Tusind tak for dit spørgsmål og ros af artiklen.

  Det er alle 4 rigtig gode computere, som alle ville kunne køre WOW på ultra settings. Hvis jeg var dig, ville jeg helt sikkert vælge Lenovo’en. Den og Asus N750JK-T4198H er ca. lige gode (dog har Lenovo’en de nye DDR5 grafik RAM og er 1.000 kr. billigere).

  Hvis du dog gerne vil have en stor skærm (altså 17″) vil jeg vælge Asus’en. Jeg vil ikke tage MSI’en eller Asus G550JK-CN432H, hvis det var mig :-)

  Håber svaret kan være dig behjælpelig og hvis ikke (eller du har flere spørgsmål), så skriv endelig :-)

 40. Jim Reply

  Hej igen…
  Tak for de gode råd med det overstående

  Har lige et spøgsmål mere…
  Er nu lidt i tvivl om det skal være en stationær eller bærbar… Synes mange siger det skal være en stationær, men jeg er bare mere til bærbar da jeg godt kan lig at man hurtig nem kan flytte den hen i sofaen eller hvor man nu vil være…

  Men så snakker jeg med nogle om at jeg skal til at nok købe bærbar, og de siger bare det bedere at vælge stationær, da det er bedere en bærbar, er det ikke det samme hvis de har det samme indhold?
  Der var en der sagde bærbar godt kunne blive sløv med tiden, er det sandt?

  Vil helt ikke komme ud for at jeg køber en dyr bærbar, og så den går hen og bliver langsom og dårlig, og ikke kan køre de spil man vil… Og så man skal hen og skifte pc igen om 1-2 år…..

 41. Jonathan Reply

  Hej Jim

  Beklager det sene svar.

  Der er ingen tvivl om, at du får en bedre computer til den samme pris ved en stationær end en bærbar. Altså koster en stationær og en bærbar computer det samme, så vil det i næsten alle tilfælde være den stationære der er bedst.

  Men jeg kan ikke se noget forkert ved at købe en bærbar, når dit budget er omkring de 7.000-9.000 kr. For til den pris, kan du få en rigtig god bærbar computer. Det havde været noget andet hvis dit budget var 4.000-5.000, for så vil du ikke kunne have fået en særlig god bærbar, og så var det måske en bedre ide at købe en stationær. Men når dit budget er som det er, og du gerne vil have en bærbar, så kan jeg intet forkert se ved, at du køber en bærbar. (Ønsker du en stationær computer, er det ellers en rigtig fin computer den du har fundet) :-)

  Alle computere kan blive sløve med tiden, hvis man ikke rydder op på den én gang i mellem (det er ligemeget om det er en stationær eller bærbar). Så så længe du rydder op på den én gang i mellem, burde den ikke gå hen og blive sløv. Jeg skrev desuden et indlæg her forleden om hvordan du kan rydde op på din computer med Advanced SystemCare; du kan læse det her: http://www.billigste-internet.dk/hurtigere-computer-advanced-systemcare/. Følg rådene i den én gang om måneden, også burde din computer ikke blive sløv.

  Håber det var svar på dit spørgsmål, og har du flere – så stil dem endelig :-)

  1. Jim Reply

   Hej, tak for det gode svar… :)
   Vil overveje kraftigt at bruge din guide med at rydde op i pc, når jeg køber en pc

   Jeg er faldet over det som hedder ssd, det noget dyre at have i, men har læst mig lidt til at det også er meget beder end hhd, men jeg synes ikke lige jeg kan finde en bærbar pc som er tilsvarene til feks Lenovo’en og asus (dem du anbefalder oppe)
   Det ville være super hvis du kunne bruge 5 min på lige at se om du kan finde en med det…..
   Og er det nødvendigt med ssd, hvad er din mening med det?

   På forhånd tak :)

   Og lige et andet spørgsmål hurtigt, hvad er forskellen på DDR3 og DDR5?

 42. Jonathan Reply

  Hej Jim

  Beklager først det sene svar. Håber stadig du kan nå at bruge mit svar :-)

  At det er meget bedre, er måske en overdrivelse. SSD harddiske er hurtigere end HDD harddiske målt på fx opstarten af din computer og programmer. Ulempen ved SSD harddiske er dog, at prisen på dem er utrolig høj, hvis du fx skal have 500 GB ift. prisen på SSD harddiske med samme antal plads. Derfor ser man dem ofte i små notebook, som fx Chromebook hvor der kun er en 32 GB harddisk. Men jeg har aldrig set det preinstalleret i større bærbare computer, hvor der fx er en 500 GB SSD harddisk.

  Det som man gør i stedet er, at man indsætter en lille SSD cache harddisk i computeren udover dens normale HDD harddisk. Hvilket også er tilfældet med de to bærbare (i Lenovo er der et 8 GB SSD cache og i Asus’en er der en 24 GB SSD cache). Det gør, at du får lidt af den hurtigere opstart som SSD harddisken har, og du så har den almindelige HDD harddisk til at ligge alle dine programmer, spil, filer mv. på. Og det er helt fint i mange tilfælde.

  Vil du gerne opgradere, så koster et SDD kort med 500 GB ca. 1.500 kr. Men jeg er nærmest helt sikker på, at du er fin rustet med løsningen i Lenovo og Asus’en.

  Det korte svar er, at forskellen mellem DDR3 og DDR5 har at gøre med båndbredden. Hvor DDR5 har en væsentlig hurtigere båndbredde end DDR3.

  Håber svaret er dig brugbart, ellers må du sige til :-)

 43. Thomas Reply

  Hej Jonathan

  Jeg skal købe en ny gamer skærm til min søn
  Han vil gerne have en 24″ max pris ca 1800kr
  Hvilken en kan du anbefale?

  Håber du kan hjælpe:-)

  Mvh
  Thomas

 44. Jonathan Reply

  Hej Thomas

  Tak for din kommentar.

  Jo, det kan du tro. Til den pris vil jeg faktisk anbefale denne fra Asus. Det gode ved den er, at den har en rigtig god responstid (2 ms), LED-baglys (hvilket gør den mere behagelig at kigge på) samt en god dynamisk kontrast (50.000.000:1), hvilket alle tre ting er gode, når man skal spille på den.

  Også er den også billig. For jeg har faktisk ikke kunne finde nogen bedre gamer skærme til en højere pris (dog maksimum 1.800 kr.). Så dette er min umiddelbare anbefaling.

  Håber I kan bruge det, og har I spørgsmål, så sig endelig til :-)

 45. Daniel Reply

  Hej Jonathan.

  Kan se din artikel er ca et år gammel, ville bare lige høre om du har opdateret den løbende, eller om jeg skal kigge efter en anden PC. med hensyn på Fourze Gamer Extreme V2, da jeg lige er faldet over den på nettet nu.

  Mvh, daniel.

 46. Jonathan Reply

  Hej Daniel

  Tak for dit spørgsmål.

  Artiklen bliver opdateret d. 1 i hver måned, så det er de nyeste og bedste computere og udstyr, som bliver vist her i artiklen. Så FOURZE Gamer Extreme V2 er stadig den computer, som jeg vil anbefale i den høje prisklasse :-)

  Bedste hilsner
  // Jonathan

 47. Allan Reply

  Hej :-)

  Super cool side, først og fremmest!

  Jeg håber du kan hjælpe mig.. Jeg skal have købt mig en stationær pc, der som minimum bare skal kunne køre det kommende gta på high/max eller hvad det nu hedder nu til dags

 48. Jonathan Reply

  Hej Allan

  Tusind tak :-) Det glæder mig at høre.

  Hvis du kan fortælle mig hvad dit budget er computeren, så vil det være lidt nemmere for mig :-)

 49. Allan Reply

  jeg har på flere hjemmesider læst mig frem til, at det bør og skal kunne sættes sammen for under 5.000 kr.
  Jeg havde for 4’år siden en stationær købt for 11.000, solgt for 4.000 2 år efter og den dag i dag, kan den, uden bøvl, køre de tungeste spil maxed out… Computeren er til min lillebror og han ønsker inderligt at spille det nye gta – men økonomien i familien er desværre ikke til, at vi bare kan købe et monster til 10-15.000!
  Håber du kan hjælpe os :-)

  Tusind tak!

 50. Jonathan Reply

  Ja, du kan sagtens finde en fornuftig computer til under 5.000 kr. :-) Den bedste jeg har kunne finde til under 5.000 kr. er denne Acer Aspire TC120. Med 3,1 GHz, 16 GB RAM og 2 GB dedikeret grafikkort vil det uden problemer kunne køre det nye GTA.

  Hvis I vil have en decideret gamer PC, er der også denne FOURZE Gamer Arc V1. Den har dog “kun” 8 GB RAM. Så hvis I vælger den, vil jeg nok købe ekstra RAM til den (den kan have op til 32 GB RAM).

  Det er de to computer, som jeg vil anbefale til en pris under 5.000 kr.

  Hvis de stadig ikke helt opfylder jeres krav, så sig endelig til :-)

 51. Mark Reply

  Hej Jonathan

  Jeg skal bygge ny stationær gamer pc med alt, skærm, mus, tastatur og headset. skal brugers til wow, cs, battlefield, far cry 4 og ser helst den holder i 3 år før jeg skal skifte dele ud i den, jeg samler den selv. Hvad vil du anbefale jeg køber?
  Har 11000 kr.

  Mvh Mark

  1. Jonathan Reply

   Hej Mark

   Tak for dit spørgsmål (og beklager det sene svar).

   Jeg skal lige være helt sikker. Mener du, (1) at du vil bygge din computer helt fra bunden af, dvs. du skal købe kabinet, bundkort, processor mv. og selv samle det? (2) Eller mener du, at du vil købe en færdig lavet stationær gamer PC, men så også skal have mus, tastatur mv.? For det første tilfælde er jo en del mere omfattende end det andet tilfælde.

   Ser frem til at høre fra dig :-)

 52. Sara Reply

  Hej Jonathan :)
  Cool side …. Hvis jeg dog bare forstod hvad du skrev ;)
  Min søn ønsker sig inderligt en gamer pc, men synes det er en jungle at finde rundt i :(
  Hans budget er (for samlet udstyr) ca. 6000,-. Vil man kunne finde en god maskine der kan spille WoW, GTA mm?

  Så noget andet…. Så du skrev noget med “rensning” af PC -bærbar?
  Men kunne ikke rigtig finde ud af hvad du henviste til :/

  Hjælp en mor der fatter minus af hvad mine unger taler om :D

  På forhånd tak :)

  1. Jonathan Reply

   Hej Sara :)

   Tak for dit spørgsmål og beklager det sene svar.

   Hvis det stadig er relevant, vil min anbefaling være denne Acer. Den vil uden problemer kunne køre de efterspurgte spil og mere til. Så vil der stadig være ca. 1.500 kr. til andet udstyr. Her vil jeg anbefale at kigge på de anbefalinger, som jeg kommer med i ovenstående indlæg.

   Mht. resning, kan det være en god ide at rense computeren engang i mellem for at undgå, at den bliver langsom i fremtiden. Jeg har skrevet en guide til hvordan du gør det vha. programmet Advanced SystemCare: http://www.billigste-internet.dk/hurtigere-computer-advanced-systemcare/

   Håber det er svar på dine spørgsmål, og ellers må du endelig sige til :-)

 53. Lars Reply

  Hej jonathan!
  Jeg leder efter en billig stationær computer der skal kunne trække counter strike global offensive på minimum 60fps :)

  Har du nogle forslag? :)
  Mvh. Lars

  1. Jonathan Reply

   Hej Lars

   Tak for dit spørgsmål.

   For at finde en computer, skal jeg lige vide hvad dit budget er :-) Nu kræver CS Global Offensive heldigvis ikke så meget, så de fleste computer burde kunne køre det uden de store problemer.

   Glæder mig til at høre fra dig.

   1. Lars Reply

    Omkring 2000-4000kr jeg venter nemlig på at få løn så jeg ved ikke help præcis hvor meget jeg kan bruge på den :)

   2. Lars Reply

    Hej igen!

    Jeg venter på at få løn og jeg ved ikke helt præcist hvor meget jeg får!
    Så måske bare den billigste du kan finde max. 3500

    1. Jonathan Reply

     Hej Lars

     Min anbefaling vil da være denne Lenovo H30-05 til 2.999 kr. Den har en udmærket processor og RAM, og derudover har den et dedikeret grafikkort med egne RAM, hvilket gør den ideel til spil (computere i den prisklasse har normal ikke et dedikeret grafikkort, men delt grafikkort – du kan læse mere om hvorfor det er vigtigt oppe i indlægget). Den vil uden problemer kunne køre Counter Strike, og endnu mere krævende spil.

     Skriv endelig, hvis du ikke er interesseret i den :-)

     1. Lars

      Hej igen,

      Jeg er meget interreseret i den :)

      Der står jeg kan købe den som outlet vare, for 500kr mindre en normal pris?
      Hvad betyder det? :) og er det noget jeg nok skulle gøre så?

     2. Lars

      Og man kan vel ikke bestille den uden de medfølgene mus og tastatur? :)

 54. Jonathan Reply

  Hej Lars

  Outlet vare vil sige, at computeren er afprøvet. Men den fremstår som ny og du får den i den originale emballage. Hvis jeg var dig, vil jeg da tage outlet modellen.

  Mht. mus og tastatur, så kan du desværre ikke købe den uden mus og tastatur (har lige skrevet med dem).

   1. Jonathan Reply

    Velbekomme :-) Glad for at jeg kunne hjælpe.

    Og håber du bliver tilfreds med computeren, hvis du vælger at købe den.

 55. Jonathan Reply

  Hej David

  Tak for dit spørgsmål :-)

  Det er svært at svare på, da det bl.a. kommer an på hvor brugt de to computere er mv. Men for at gøre det lidt nemmere for dig at vurdere det, har jeg fundet denne Lenovo, som er nogenlunde ligeså god som Clevo P170EM. Processoren i Clevo’en lidt bedre, men til gengæld har den færre RAM. Så det opvejer ca. hinanden. Så en ny computer med ca. samme kræft som Clevo vil ca. koste 5.499 kr. Så skal du selvfølgelig nedsætte prisen lidt, da den er brugt. Så kan du vurdere om du mener din Macbook er det samme værd.

  Prøv desuden at se denne anmeldelse og gå ned til Gaming Perfomance. Der kan du se hvor godt computeren kører de forskellige spil. Er feltet grønt, kører den spillet uden problemer. Men vær opmærksom på, at det er lidt ældre spil, da anmeldelsen er fra 2012. Så det kan du bruge til at vurdere om den vil kunne køre de spil, som du ønsker at spille.

  Håber mit svar kan hjælpe dig og ellers må du endelig sige til :-)

 56. Sophie Reply

  Hej

  Fed side ;)

  Jeg har aldrig rigtig gamet før, men da mange i min omgangskreds gamer, så er jeg blevet inspireret.

  Jeg ved ikke så meget om gaming computere, kan du måske hjælpe mig?
  Det jeg skal bruge, er en stationær til ikke alt for mange penge, som kan trække f.eks. wow, cs, battlefield, call of duty…

  På forhånd tak :)

 57. Jonathan Reply

  Hej Sophie

  Tak for dit spørgsmål og tak for rosen af siden :-)

  Har du mulighed for at specificere lidt mere hvad “ikke alt for mange penge” er (er det fx 3.500 kr., 5.000 kr. el. lign.)? Det vil gøre det lidt nemmere for mig at anbefale en computer.

  Glæder mig til at høre fra dig.

 58. Jonathan Reply

  Hej Sophie

  Okay. Altså hvis du vil have en virkelig god computer, så vil jeg anbefale denne Acer Aspire TC120 til 4.499 kr. Den er virkelig kraftfuld og vil kunne køre dine ønskede spil i højeste opløsning uden problemer.

  Er den for dyr, er der denne noget billigere Lenovo til 2.999 kr. Dens processor er dog ikke så god, hvilket ville kunne give lidt problemer med de nyeste spil.

  Hvis du har penge til det (eller mulighed for at spare lidt op), vil jeg helt klart anbefale dig at købe Acer’en. Da det er en ret kraftfuld computer, som ville kunne køre de nyeste spil en del år i fremtiden.

  Hvis du har spørgsmål til dem, så skriv endelig :-)

  1. Sophie Reply

   Tusind tak for hjælpen :)

   Jeg havde faktisk siddet og kigget lidt på lige netop den Acer, så det ende nok ud med den.

 59. Jonathan Reply

  Velbekomme, Sophie. Glad for, at jeg kunne hjælpe :-)

  Hvis du skulle have andre spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkomne til at stille dem.

 60. Jonathan Reply

  Hej William

  Det er helt sikkert en rigtig fornuftig computer som du har fundet der. Jeg var lige inde på Wupti og se om jeg kunne finde en bedre til samme pris, og det kunne jeg ikke.

  Dog skal du være opmærksom på, at vil du kunne spille de nyeste spil i højeste opløsning de næste år bliver det nok for lidt, at computeren “kun” har 2 GB dedikeret RAM til grafikkortet. Hvis jeg var dig vil jeg måske overveje at ligge lidt flere penge i det og købe denne Acer Predator. Der får du nemlig 4 GB dedikeret RAM til grafikkortet, så der vil du være “fremtidssikret” :-) Men altså, hvis du ikke er interesseret i at give de ca. 1.500 kr. ekstra, så er den HP du har fundet også en rigtig fin computer.

  1. William Reply

   Tusind tak for det hurtige og brugbare spar. Jeg er villig til at ligge de ekstra penge i, da jeg helt sikkert gerne vil kunne være sikret i fremtiden. Men hvilken ville du sige er bedst af du anbefaler (Fourze gamer) eller Acer Predator som du viste mig? Jeg er helt on på at ligge de ekstra penge i hvis Acer Predator kan mere end Fourze og er “fremtidssikret” mht til spil osv ;)

   Venlig hilsen William

 61. Jonathan Reply

  Hej William

  De minder meget om hinanden de to computere. Den eneste forskel jeg kan se, er, at Acer’en har flere RAM (16 GB) end Fourze (8 GB). Man kan dog sætte op til 32 GB RAM ind i Fourze (det kan dog være lidt besværligt, hvis man ikke har så meget forstand på det).

  Så ved mindre, at du selv vil købe RAM og indsætte dem i Fourze, så vil jeg anbefale Acer :-)

  Håber det er svar på dit spørgsmål, og hvis ikke, så skriv endelig.

 62. Jonathan Reply

  Hej William

  Det er en rigtig god gamer skærm du har fundet der. De ting du skal være opmærksom på, er (1) responstiden, (2) Hz og (3) kontrast. Og alle disse tre ting opfylder denne skærm til UG. Så den har min anbefaling :-)

 63. deniz Reply

  hej jeg søger efter en bærbær, som er hurtig og skulle kunne spille spil, som CS GO, Stranded deep og minecraft til max 4,500,5300 :) spillene skal spilles uden lag. Håber du finder en god bærbar

 64. Jonathan Reply

  Hej Deniz

  Tak for dit spørgsmål.

  Til den pris vil min umiddelbare anbefaling være denne Acer Aspire XC-605. Den vil uden problemer kunne køre de 3 spil, som du ønsker at spille.

  Du skal dog være opmærksom på, at vil du i fremtiden kunne spille mere krævende spil end de 3, så er 8 GB RAM (som computeren har) måske ikke nok. En løsning kunne være i stedet at købe denne FOURZE. Her kan du nemt tilføje flere RAM til den, men det koster så også en del mere end Acer’en.

  Men skal du bare spille de 3 og lignende spil, så er Acer’en helt fin :-)

 65. Jonathan Reply

  Hov, undskyld. Det er mig som ikke lige har været helt vågen. De er nærmest identiske de to computere du nævner, men skulle jeg anbefale en, vil det være Lenovo G710, da den lige har lidt flere GHz.

  Men ønsker du en bærbar, vil jeg faktisk hellere anbefale denne HP Pavilion. Den koster det samme, men har en bedre processor og 12 GB RAM ift. Lenovos 8 GB Ram :-)

 66. deniz Reply

  hej, det fordi den ene Leonovos grafikkort står der Geforce GT 820 2 gb og den anden står der bare Geforce 820 2 gb, så hvilken er bedst :)

 67. Jonathan Reply

  “Geforce GT 820 2 GB” er nyere end “Geforce 820 2 GB”. Så du får også et nyere grafikkort med den billige Lenovo :-) Hvor meget det er bedre, kan jeg ikke sige (da de jo har de samme mængde GB).

 68. Benjamin Reply

  Hej Jonathan

  Vi skrev sammen for et stykke tid siden, hvor jeg valgte at købe acer predatoren som du foreslog.

  Her så sent som i dag, der købte jeg spillet Arma 3. Der står at jeg ikke har nok diskplads på min computeren, den siger man skal have 25370 mb og at jeg kun har 18171 mb på disken. Jeg har kun spil som counter strike og black ops 1 downloadet, kan det virkelig passe at den her computeren til 120000 ingen gang kan downloade Arma 3? Er der noget at gøre, og hvordan kan det være? Mvh Benjamin

 69. Jonathan Reply

  Hej Benjamin

  Mange tak for dit spørgsmål.

  Jeg kan ikke lige finde vores tidligere korrespondance i kommentarsporet, så har du mulighed for at sende et link til din computer.

  Men nej, du burde selvfølgelig sagtens kunne installere Arma 3, selvom du allerede har installeret Counter Strike og Black Ops. Men har du mulighed for lige at sende et screenshot af et vindue, hvor du er inde i “Denne Computer” (ligesom her: http://screencast.com/t/S7NKLjNh4VL). Så vil jeg nemmere kunne hjælpe dig med at lokalisere, hvorfor du får følgende fejlmeddelelse.

  / Jonathan

 70. deniz Reply

  ville denne grafik kort kunne klare cs go :) AMD Radeon R6 M255DX det er 2 GB dedikeret grafik kort og processoren er amd a10-730 processer

 71. Jonathan Reply

  Hej Deniz

  Beklager det sene svar.

  Ja, det grafikkort burde uden problemer kunne køre CS Global Offensive, da minimumskravene til spillet er, at grafikkortet har 256 MB.

  Forsat dejlig 2. påskedag :-)

  / Jonathan

 72. Michael Reply

  hej Jonathan,

  Lenovo erazer x310 får jeg ind af døren imorgen mandag den 13, hvis jeg nu skal opgradere ram i den til 16 GB istedet for 8, hva skal jeg så forholde mig til og hvordan??
  Mvh
  Første gangs køber af gamer pc
  Michael

 73. Alfred Jakob Kristensen Reply

  Hej Jonathan

  Håber du vil hjælpe mig med at få en computer der passer til mig jeg har budget på 5000 -5700 kroner og vil gerne spille spil som GTA 5 og cs;go og ark: Survival Evovlved

 74. MadsenPlaysMC Reply

  Hej Jonathan jeg har nu i ca. Et år kigget efter den bedste computer box til minecraft for jeg spiller viiiiiiiiiiildt meget minecraft og derfor spørg jeg dig om du har nogen gode bud til en computer box som køre med over 500 fps i minecraft og den må også gerne kunne trække alle andre spil med fin fps

  Det er lige meget hvad den koster jeg vil bare gerne havde en og kan du ik sende et link til siden og sende et billede af boxer

 75. alan57 Reply

  Hej jeg leder efter en gennemgang til spillet Thief3, det sidste kan nogen hjælpe mig?
  Mvh; alan57

 76. Sebastian Holm Reply

  Hej, jeg søger en computer som kan spille lol, csgo, guild wars på det super kvali. Hvad koster sådan en ?
  Og hvis den også skal kunne spille h1z1 hvad koster den så ?

 77. DJ Reply

  Hej

  Vores søn er på udkig efter en gamer pc, men er i tvivl om det skal være en stationær eller en bærbar. Han har indtil videre kun spillet på konsol. Han vil gerne spille spil som CSGO, Battlefield, Counterstrike, Teamfortress og Minecraft. Hvad skal han kigge efter i forhold til krav, og hvor er vi henne prismæssigt ift. stationær og bærbar? Hvis en bærbar, vil den i så fald sandsynligvis også skulle bruges til skolearbejde.

  Mvh D

 78. Malthe Monberg Reply

  Hej Jonatan 😊

  Står i et dilemma mellem om jeg skal vælge en Razer mamba TE, Razer naga chroma eller en Razer deathadder chroma. Spiller kun minecraft og har ikke forstand på alt det der MMO FPS RPG osv. Jeg går meget op i alle de fede farver de har.

  Håber du kan hjælpe mig. Tak på forhånd 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *