Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Høretelefoner til løb - Vi har her fundet de 5 bedste
Høretelefoner løb

De 5 bedste høretelefoner til løb

Kan du godt lide at høre musik eller blive coachet via en løbe-app, mens du løber dig en tur? Så har du nok også prøvet at have dine almindelige høretelefoner i ørerne og blevet godt træt af, at de hele tiden falder ud. For at undgå det, kan du bruge nogen høretelefoner som er specieldesignet til løb. Og selvom de er specieldesignet, er de faktisk ikke så meget dyrere end almindelige høretelefoner. (Det skal nævnes, at du selvfølgelig også kan bruge disse høretelefoner til normal brug).

Men det kan være svært at vide hvilke man skal vælge, og hvad man skal være opmærksom på. Derfor har jeg herunder samlet 5 af de allerbedste høretelefoner ifølge mig, egnet til løb, i forskellige prisklasser.

#1: Jabra Sport Plus

Jabra høretelefoner til løbJabra er for høretelefoner for sport, hvad Ferrari er for Formel 1 – det er simpelthen bare noget af det bedste du kan få. Og disse “Sport Plus” er ingen undtagelsen. Med disse høretelefoner undgår du fuldstændig ledninger, da de kører via bluetooth. Samtidig er der mikrofon i dem, så du også kan bruge dem til at ringe med og FM-radio, så du kan lytte til dit foretrukne radioprogram.

Jabra HeadsetMht. lyden er vi helt oppe i Superligaen (eller skulle jeg sige Premier League). Den fås simpelthen ikke meget bedre. Der er en ledning som forbinder dem, og som diskret placeres på bagsiden af hovedet (man lægger ikke mærke til det under løb). Samtidig er de to bøjler tykkere og mere robuste, hvilket gør, at de sidder fast på dit hovedet og ikke virker skrøbelige.

Koster 669 kr.

#2: Jabra Active

Jabra ActiveHer er der endnu er par stykker fra mærket Jabra. Denne gang er der tale om Jabra Active, og her er vi i den lidt billigere ende. Ligesom Bose MIE1, er der ikke en bøjle i dem. Men til gengæld sidder der en lille “gummidut”, som får dem til at sidde fast – selvom du løber, hopper eller lignende. Samtidig sidder der også en lille mikrofon i ledningen, så du kan bruge dem til opkald.

Jabra høretelefonerLyden i dem er udmærket i forhold til deres prisklasse. Du kommer ikke på samme niveau som Bose MIE2 og Jabra Sport Bluetooth – Universel, men lyden vil være tilfredsstillende for de fleste. Samtidig er de også udmærket til at holde andet støj ude fra dine omgivelse, så du kan høre musikken. De er samtidig perspirations- og vandafvisende.

Koster 239 kr.

#3: Plantronics BackBeat 903+

Plantronics BackBeat903BackBeat 903+ fra Plantronics udskiller sig lidt fra de andre mht. design. Men det skal ikke afholde en fra dem, for den er faktisk et rigtig fornuftigt valg. Der sidder den klassiske bøjle, som holder den fast på dit ører. Samtidig sidder der en ledning mellem høretelefonerne, som går bag om dit hoved. Men du mærker ikke rigtig til det, når du er ude og løbe.

BackbeatDu kan samtidig styre dem via nogen små knapper bag på bøjlerne, så du kan skifte sang osv. Kommandoerne lærer du hurtigt. Men det allerbedste ved Plantronics er nok lyden. Du får her en af allerbedste lyde af de anbefalede høretelefoner, da du får et behagelige lydbillede med flere nuancer. De er også gode til at holde udefrakommende støj ude, så du kan høre musikken.

Koster 579 kr.

#4: Jabra Sport

Jabra Sport høretelefonerDette er “lillebroren” til Jabra Sport Plus, og er til dig som ikke vil give 719 kr. for et headset, men gerne vil have noget i stil med nummer #1 til dobbelt så billig en pris. Som du kan se på billedet minder stilen meget om hinanden. Der er “bag-om-øret” bøglen som gør, at høretelefonerne sidder utroligt bekvemt og fast, så de ikke bare sådan lige falder af.

Jabra SportDe er selvfølgelig beskyttet mod regn, støv og stød, så du kan bruge dem til alle former for sport og udfordringer. Og der er selvfølgelig også en mikrofon (som er vindbeskyttet), så du kan bruge den til at ringe med. Og vigtigst af alt, har den også en uovertruffen lydkvalitet. Den store forskel på denne og “Plus” udgaven er, at denne ikke er trådløs. Dvs. der er en ledning med, som du skal bruge til at tilkoble den til din enhed. Men ift. prisen er dette et rigtig godt køb.

Koster 329 kr.

#5: Bose MIE2

Bose MIE2 høretelefonerBose MIE2’s design er lidt atypisk ift. andre sports høretelefoner, da de ikke har den bøjle, som man normalt ser. Til gengæld sidder der en lille “dims”, som alligevel gør, at den sidder rigtig godt i øret og ikke ryger ud under løb. Lyden skulle være rigtig god på dem, og de har bl.a. vundet en stor test af sports høretelefoner på Politiken.

Bose høretelefoner løbDer sidder en lille klemme på ledningen, så du kan sætte dem fast til dit tøj. Samtidig kan du gøre brug af “stemmebrug” i dem, hvis du har en iPhone, og den er derudover også kompatibel med Android, Blackberry og Windows. Prisen er oppe i den dyre ende, men vil du have noget af det bedste der findes – er Bose MIE2 det du skal have fat i.

Koster 999 kr.

Har du spørgsmål eller gode/dårlige erfaringer med ovenstående eller andre høretelefoner til løb? Så del endelig dine erfaringer nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *