Køb reservedele online og spar penge ved selv at reparere din Iphone

De skyder op som svampe i en fugtig skovbund, reparatørerne, der gerne vil lave din iPhone 4, 5 og 6, som endnu engang har fået smadret sin skærm. Overalt på gader og stræder i København og provinsen kan du finde små mere eller mindre troværdige af slagsen. Så du skal se dig godt for og ikke bare tage den første og bedste for at spare penge.

ReservedeleMåske er det i virkeligheden en bedre idé selv at prøve at reparere din Iphone, når nu du endnu engang har tabt den på det hårde flisegulv i badeværelset og skærmen igen har slået revner. I webshoppen FIXMiPhone kan du købe reservedele til din iPhone 4, 5 og 6. Samtidig kan du købe værktøj og blive guidet gennem reparationen af videoer, som firmaet laver.

Men det kræver selvfølgelig at du er lidt fix med hænderne. Er du ikke det, er det nok en god i de at få den repareret af en professionel reparatør.

Måske tænker du så, at det ikke kan betale sig at anskaffe sig værktøj, for det sker jo kun én gang, at du taber din telefon og smadrer skærmen til din iPhone. Her skal du måske tænke dig om en ekstra gang, for der er ingen tvivl om, at du sagtens kan tabe din iPhone igen. Ifølge en rundringning som Politiken har lavet, har ikke mindre end 20% af Danmarks 767.000 iPhone-brugere oplevet at skærmen i deres iPhone slår revner eller bliver knust. Derfor kan det også sagtens ske flere gange for samme person.

Ja, det kan unægteligt være svært at håndtere en iPhone. Ikke nok med, at du risikerer at tabe den, fordi den er glat som en ål, men den kan også tage skade af sved, hvis du putter den i skjortelommen og putter du den i din bukselomme bliver den måske bøjet.

Netop sidstnævnte prøver Apple angiveligt at imødegå ved at gøre den større og mere robust. Men det modsatte er tilsyneladende tilfældet, for der er begyndt at dukke eksempler på bøjede udgaver af de nyeste iPhones. Det så vi på Twitter under #bentgate, som Apple svarede på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *