Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Mobilholder til bilen - Vi har her fundet de 5 bedste
Mobilholder

Mobilholder til bilen – Her er de 5 bedste

Hunden er menneskets bedste ven. Eller, det var den, lige indtil den fik kamp til stregen af vores evigt underholdende, praktiske og smarte smartphones. De fleste af os har vores mobil med os alle steder – også når vi kører i bil. Vi bruger den bl.a. som GPS, til at høre podcasts og musik på, samt en række andre praktiske funktioner, som gør det nemmere og mere interessant at færdes på de lange ture frem og tilbage.

Der er dog intet mere irriterende end en smartphone, som skøjter og glider rundt på passagersædet eller instrumentbrættet, for så til sidst at havne et eller andet utilgængeligt sted nede på gulvet.

Derfor er det en rigtig fornuftig idé med en solid og funktionel mobilholder til bilen, og herunder har vi fundet fem udvalgte af slagsen frem til dig. Hvilken er din favorit?

#1 – GripGo mobilholder

GripGo mobilholder

Millioner mikroskopiske sugekopper holder din telefon helt sikker på foruden.

Med super effektiv nanoteknologi sørger denne populære GripGo mobilholder for, at din smartphone bliver siddende, hvor den skal. Selve holderen er udstyret med millioner mikroskopiske sugekopper, som holder telefonen sikkert på plads under kørsel.

Udover de nanoteknologiske egenskaber fungerer denne første mobilholder ganske enkelt og ligetil. Du monterer den på indersiden af bilens forrude, og så kan du ellers justere og roterer, lige så tosset du vil.

Find den rigtige indstilling, som passer til dig og din kørsel, og så er du klar til at få det fulde ud af din smartphone – også når du kører bil.

Koster 119 kr.

#2 – Nano-Pad

Nano-pad

Denne mobilholder kan holde din smartphone fast på instrumentbrættet.

På andenpladsen har vi valgt en ekstrem simpel og tilmed billig mobilholder til bilen, som passer til alle smartphones. Teknologien bag denne holder svarer til GripGo’en ovenfor. Mobilen holdes nemlig på plads ved hjælp af en masse, bittesmå sugekopper, som man ikke kan se med det blotte øje. Denne mobilholder monteres på instrumentbrættet, hvorefter du kan placere din smartphone, præcis som du vil.

Der er dog to små, men væsentlige minusser ved denne model: For det første har du ikke særlig mange indstillingsmuligheder, når det kommer til rotation og visning af din smartphone, og for det andet er der en lille risiko for, at din telefon kan glide af, hvis hældningen og især formen på instrumentbrættet i din bil er for rund.

Holderen koster så til gengæld næsten heller ingenting, så det er selvfølgelig en mulighed at forsøge dig frem, og se om den passer til din bil og dine behov.

Koster 119 kr.

#3 – Arkon Universal bilholder

Arkon bilholder

Arkon bilholder passer til nærmest alle smartphones.

Dette er en all-around god og diskret mobilholder til bilen, som kan bruges på stort set alle smartphones. Den er nem at anvende, og du behøver endda ikke at fjerne coveret fra din mobiltelefon for at bruge den. Den er fra den anerkendte producent Arkon, som er kendt for deres kvalitetstilbehør til bl.a. smartphones.

Arkon’s Universal bilholderen kan monteres på to måder. Enten kan du vælge at sætte den fast i forruden ved hjælp af sugekoppen, og ellers kan du anvende den medfølgende monteringsplade med uskadeligt 3M-tape til at fastgøre din mobilholder til instrumentbrættet.

Du har mulighed for at dreje holderen 360 grader, så du fx nemt kan bruge telefonens GPS, eller dreje den så kameraet har frit udsyn, hvis du vil tage billeder/filme mens du kører.

Koster 159 kr.

#4 – Universal mobilholder

Universel bilholder

Denne universalle bilholder passer til et stort antal af smartphones, tablets mv.

Her på fjerdepladsen er der denne universalle bilholder, som passer til alle smartphones, tablets, PDA, GPS mv. med en 4,3 – 7,8 tommer skærm. Denne passer også til få enheder med en mindre skærmstørrelse end 4,3″, men der skal du være opmærksom på, at den så passer den holderens bredde som er 58mm – 125mm.

Holderen har en stærk sugekop, som du både kan montere på din forrude, men også på andre plane overflader. Desuden har den polstrede greb på siderne (kan også ses på ovenstående billede), hvilket sikrer at din enhed sidder fast og sikkert.

Kuglehoved-designet har desuden 360 graders rotation, så du kan rotere den i den retning du ønsker lige meget hvor du stiller den. Alt i alt en rigtig fin (og billig) mobilholder.

Koster 99 kr.

#5 – Arkon Ultra Flexible mobilholder til kopholderen

Arkon Slim-Grim mobilholder

Denne bilholder sætter du ikke på forruden, men derimod i din kopholder.

Den sidste og femte mobilholder til bilen falder lidt uden for kategori, da den hverken skal monteres på forruden eller instrumentbrættet. Denne smarte og effektive mobilholder fra Arkon er nemlig designet således, at du kan montere den i stort set alle standard kopholdere.

Og hvis du tilfældigvis ejer en bil med en lidt større kopholder end gennemsnittet, så frygt ej. Mobilholderen kommer nemlig i en pakke med tilhørende skumpuder, som sikrer at den også passer til større kopholdere. Holderen passer til stort set alle smartphones samt nogle miniversioner af tablets.

Koster 249kr.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *