Prisstigning på Netflix i Danmark

Det har tidligere været varslet Prisstigning på Netflix fordi der er kommet en ny europæisk lov som gør at Netflix fremover skal betale moms i alle de lande som de er i. Først var Danmark gået fri, af den første runde at prisstigninger, men nu går den altså ikke mere.

Hvorfor kommer prisstigningen på Netflix

Netflix 1

Som nævnt oven over, er der en ny lov som gør det dyrere for Netflix at være i de forskellige europæiske lande. Men Netflix udtaler selv, at det er fordi de gerne ville kunne blive ved med at udvikle på deres koncept og blive ved man har kunne tilbyde den bedste streaming tjeneste i verden.

Prisen stiger med 10 kr. på alle 3 netflix abonnementer

Der er 3 forskellige abonnements pakker at vælge imellem hos netflix:

Basis(Den midste pakke) – Her er der mulighed for at 1 bruger kan være på adgangen og det er ikke muligt at se filmene i HD eller Ultra HD.

Denne løsning koster: 79 kr. (Tidligere pris 69 kr.)

Standard(Mellem pakken) – Med denne løsning er det muligt at være 2 brugere på, på samme tid. Det er også muligt med denne pakke at se diverse film og serier i HD.

Denne løsning koster: 89 kr. (Tidligere pris 79 kr.)

netflix-4k-ultra-hdPremium(Den store pakke) – Denne løsninger giver dig mulighed for at være 4 brugere på, på samme tid. Derudover er det også muligt med denne løsning at se film og serier i HD og Ultra HD.

Prisen for denne løsning er: 119 kr. (Tidligere pris 109 kr.)

Der er dog lidt gode nyheder til eksisterende Netflix kunder. De får nemlig lov at slippe for stigningen i et helt år. Det vil sige at hvis man er allerede er kunde hos Netflix så kommer man ikke til at mærke stigningen før d.14 juli 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *