Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Tastaturer til iPad og iPad Mini - Her er de 6 bedste

De bedste tastaturer til iPad og iPad Mini

Jeg har tidligere her på bloggen skrevet om covers til iPad og iPad Mini, så derfor har jeg tænkt, at det nu var tid til at lave en oversigt over gode tastaturer til iPad og iPad Mini. Tastaturer til iPad kan være en god ide, hvis man ofte skriver lidt længere tekster på sin iPad. For bruger man bare touch-skærmen til at skrive teksterne, kan det være ret ressourcekrævende og tage sin tid. Her vil et tastatur være meget behjælpeligt.

Derfor har jeg herunder samlet 3 gode tastaturer til hhv. iPad og iPad Mini. Vi har også skrevet en artikel med de 5 bedste skriveprogrammer, da det er vigtigt at have et ordenligt skriveprogram på sin iPad.

Hvilket slags tastatur skal du vælge?

Der findes mange forskellige slags typer tastaturer, hvis design, knapper mv. adskiller sig fra hinanden. Nogen tastaturer er integreret ind i en taske/cover, mens andre fungerer separat fra iPad’en. Hvilket du skal vælge, kommer helt an på dine behov og præferencer. Jeg kan dog ikke anbefale tastaturer med gummitaster, da det efter min erfaring ikke er særlig godt at skrive med.

3 tastaturer til iPad

#1: Apple trådløst tastatur

Apple trådløst tastaturDette er det klassiske trådløse tastatur fra Apple selv, med den velkendte minimalistiske stil. Det smarte ved dette tastatur er bl.a. at har du også en Macbook, så kan du også bruge dette tastatur til den. Det kan række op til 10 meter, og kræver to AA batterier. Samtidig slukkes tastaturet automatisk for strøm, når du ikke bruger det. Det eneste minus ved dette tastatur er dog, at det er lidt dyrt.

Koster 669 kr.

#2: Rapoo E6300

Rapoo E6300Rapoo E6300 er et ultra-tyndt bluetooth tastatur, som passer til både iPad 3 og iPad 4. Tastaturet har iPad hotkeys, så du nemt kan få adgang til det du ønsker. Samtidig kan det også bruges til Mac eller PC’er via Bluetooth. Det bruger ikke batterier ligesom Apples tastatur, men har derimod et lithium batteri, som skal oplades ca. i 2 timer, hvorefter det ca. kan bruges i 1 måned. Rækkevidden er op til 10 meter.

Koster 309 kr.

#3: Roterende tastatur

Roterende tastaturMed dette tastatur kan du forvandle din iPad til en notebook computer, som kan være rigtig smart, hvis du fx bruger din iPad til at tage noter med i skolen, eller blot ønsker at bruge din iPad som notebook. Samtidig kan du justere vinklen på skærmen, og du har mulighed for at rotere skærmen i 360 graders rotation. Tastaturet kan desuden fungerer som et beskyttende cover.

Koster 539 kr.

3 tastaturer til iPad Mini

#1: Mini slim tastatur

Mini slim tastaturDette ultra-tynde og lette tastatur er i den billige ende, men er dermed af den grund ikke af lav kvalitet. Det rigtige smart ved dette tastatur er, at udover at det kan bruges til en iPad Mini (og for den sags skyld også iPad 2, 3 og 4), kan det også bruges til Android og Windows enheder, samt til smartphones som fx en iPhone. Den kan række op til 10 meter, og bruger et li-ion batteri, som skal oplades.

Koster 143 kr.

#2: Rock ultra tastatur

Rock tastaturMed dette tastatur har du et tastatur, som udover dens funktion som tastatur, også kan bruges som taske og derved beskyttelse for din iPad Mini. Udvendigt er det beskyttet af et slidstærkt PU lædercover med blødt materiale, som beskytter din iPad Mini mod daglige skader som ridser og snavs. Tastaturet kan også tages ud af tasken og bruges mobilt ligesom de andre tastaturer.

Koster 429 kr.

#3: Logitech tastatur

Logitech tastaturMed dette Logitech tastatur er vi oppe i den helt dyre ende. Det smarte ved dette tastatur er dog, at det er kompatibelt med alle Apple enheder. Med et klik kan du derfor skifte fra at skrive en opgave på din Mac, til at skrive en mail på din iPad, eller søge efter en film på dit Apple TV. Der er samtidig automatisk baggrundslys i tastaturet, så du kan se tasterne selvom du sidder i totalt mørke.

Koster 888 kr.

Hvordan tilslutter du et tastatur?

Alle ovenstående tastaturer tilkobles via Bluetooth, hvilket heldigvis er meget nemt at tilslutte til din iPad. Derfor kan du nogenlunde følge denne guide som Apple har lavet, da processen ca. fungerer på samme måde, uafhængigt af om det er Apple tastatur du har købt eller ej.

Har du spørgsmål eller gode/dårlige erfaringer med specifikke tastaturer, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *