Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/Social-plugin/social-sprites.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/afp-billigsteinternet-pricetable/AFPBilligsteInternetPriceTable.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/cleverweb/classes/cleverweb.php on line 2

Warning: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billigste-internet.dk/public_html/wp-content/plugins/xpath-html-parser/XPathHTMLParser.php on line 2
Tilkoble flere computere til internettet

Tilkoble flere computere til internettet

Vil du gerne have tilkoblet flere computere til internettet samtidig, så fortvivl ej – det er ikke så svært. Ofte følger det nødvendige udstyr til at koble flere enheder til også med i de forskellige bredbånds abonnementer, så du ikke skal ud købe ny hardware.

Router

Det du skal bruge er en router. Routeren er ofte bygget sammen med modemmet, som er indgangen til internettet, og som du ofte får med i købet. Denne router har et vist antal tilkoblingsmuligheder, hvor de forskellige computere kan tilknyttes. Nogen router kan der tilknyttes flere computere på end andre, så vær opmærksom på det inden køb.

Forbindelsen foregår enten via kabler eller en trådløs forbindelse. Det mest hensigtsmæssige er klart, at købe en router hvor forbindelsen foregår via en trådløs forbindelse, hvilket de fleste router også gør i dag. Men har du valget imellem kabel eller trådløs forbindelse, så vælg klart den sidste. Da det kan være ret irriterende, hvis alle folk hele tiden skal indsætte et kabel, hver gang de skal på internettet.

En router giver også en vis beskyttelse over for diverse virus på internettet. Det kan ikke substituere et antivirusprogram, men det giver en ekstra sikkerhed.

Hastighed

Noget andet du skal være opmærksom på, er den internet hastighed du har. Skal i være mange på internettet, skal du også have en hastighed der kan ”bære” det. De forskellige brugere der er tilknyttet internettet, deler den hastighed der er gældende. Det vil altså sige, at er i 4 og har 20/2 Mbit ADSL forbindelse, så vil hver person altså kun have 5/0,5 Mbit (selvfølgelig kun hvis i er aktive på samme tidspunkt). Og hvis den ene bruger internettet til en mindre ressourcekrævende ting som at tjekke Facebook, vil de andre have en højere hastighed.

Men det er noget i skal være opmærksomme på. For er i 5 og har en hastighed på 10/1, vil i højst sandsynlig opleve et ret langsomt internet en gang i mellem. Dog skal det nævnes, at dette ikke gælder bredbåndsforbindelser via fibernet.

Så har du fået en router med i din bredbånds forbindelse, som du ikke er helt tilfreds med – så kan det være en god idé, at købe jeres egen. For du kan altid købe din slå din egen router til forskellige udbydere, fx Fullrate, TDC, Yousee osv.

Vi anbefaler at du køber en router af ordentlig kvalitet, og du kan her læse en mere uddybende forklaring af hvad du skal være opmærksom på ved køb af egen router i vores Guide: Router.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *